2777
2789

بچه ام ۱۶ ماهشه ، عاشق ورزش ام...،رفتار مادرشوهرم خوبه اما عموهاش نه مثلا به بچه اخم میکنند یا دعوا میکنند گاهی یا میگیرنش و ولش نمیکنند البته بچه ام لوس نیست و گریه نمیکنه، ولی عصبی میشه ، تازه جلوی خودم اینجوری ان معلوم نیستن پشت سرم چ جوری ان، 

میگم همه چیزمو ول کنم و خواسته ها و ارزوهامو ، فقط تک تک لحظه هامو مراقب بچه م باشم ب هیچ عنوان تنهاش نزارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نذار بچه رو، هیشکی دلسوز تر از مادر نیست برای بچه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

توروخداتنهاش نذار،من بچه ام سه ماه ونیمشه جرات نمیکنم پیشه کسی بذارم،هیچ کس به اندازه مادرمواظب ودلس ...

از هفت ماهگیش باباش نگه میداشت و میرفتم اما الان دیگه ساعت کاریش نمیتونه نگه داره، فکر میکنم افسردگی بگیرم... عاشق بچه امم ولی ورزش کردنم خیلی دوست دارم...

من از شغلم بخاطر پسرم گذشتم شغلی که شش سال براش درس خوندم ،درامد داشتم اعتبار اجتماعی....بنظرم باشگاه زیاد مهم نیس،چند وقت دیگه بزرگتر شد بذارمهد یا پیش مادر خودت،مطمئن باش  پشیمون میشی چیزایی پیش میاد که فکرش هم.نمی کردی باحتمال قوی

سراسر زندگی من معجزه بود 

اینکه بچه رو بسپاری به کسی و بری ساعتی باشگاه یا هر تفریحی که دوست داری کاری جالب ومفیده به همه مادرها هم توصیه میشه

اما اینکه اون شخص ومکانی که میخوای بچه رو بسپاری کوچکترین شک و شبهه ای بهش وارد هست اصلا جالب نیست باید بچه رو در امن ترین شرایط فیزیکی و روحی ترک کنی نه با دلهره و نگرانی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

تاحالا ورزش کردن با نی نی رو امتحان کردی؟ تو یوتیوب کلی فیلم هست...حرکاتو ورزشایی که با بچه انجام میدن...خیلی جالبه آدم میبینه دلش میخواد بچه دار شه.

بالاخره تایم کلاس عوض میشه یا یه کلاسی میتونی پیدا کنی که بری...اما تا وقتی که خونه ای میتونی این طوری ورزش کنی دائم.