2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اون موقع یکی که قبلا باهاش حرف زدی . و میشناسی باشه بهت ارامش میده.   من از دوستام شنیدم ف ...

مرکزای مامایی مثلا ندای مادر تو اینستا هستن

به حکمتش دل بسپار...
شما داشتی کدوم بیمارستان همه جا قبول میکنن؟ 

نه همه جا قبول نمیکنن ...

هر دکتری هم قبول نمیکنه ...

من محب کوثر با موید محسنی بودم ...

خیلی عالی بود .. خیلی خوب تونستم تحمل کنم ...

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
اپیدورال و هیچی نداشتین؟ 

نه هیچی ...

فقط موسیقی و رایحه مورد علاقه مو ماساژ و دوش آب گرم و ...

در کل یه صب تا عصر با همسرم و مامای همراه توی یه سوئیت خصوصی با کلیه ی امکانات رفاهی😂

خیلی راحت گذشت ...

درسته دردش واااااقعا زیاده ولی خاطره خوبی شد

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
نه هیچی ... فقط موسیقی و رایحه مورد علاقه مو ماساژ و دوش آب گرم و ... در کل یه صب تا عصر با همسرم ...

چ با کلاس😄😄

قدمش خیر باشه براتون💖

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰