2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم،بیشتر ژنه ک تأثیر میذاره.ولی خب میگن کلومیفن هم تاحدودی تأثیر داره.ژنشو داشته باشی کلومیفنم بخوری خیلی درصد چندقلوی میره بالا.من هم ژنشو داشتم وهم حدود بیست کیلو لاغر کردم ،pcoکامل ازبین رفت وتخمدانهام خییییلی فعال شدن.همین باعث شد ک کلی فولیکول خوب داشتم

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

عزیزم،بیشتر ژنه ک تأثیر میذاره.ولی خب میگن کلومیفن هم تاحدودی تأثیر داره.ژنشو داشته باشی کلومیفنم بخ ...

اخی عزیزم خدا حفظشون کنه

ان شالله به سلامتی بغل بگیریشون

صلوات و صدقه برای سلامتیشون خوبه

ماههای اخر باید خیلی مراقب باشی

ترجیحا دکترت توی ۷ ماهگی براشون امپول بزنه که ریه هاشون برسه

عزیزم ماههای اخر خیلی زیتد آبگوشت و ماهی و شیر و ... بخور

یه ذره ضعف خطرناکه

فقط بخور اصلا به اضافه وزن فک نکن

من نصفه شبا هم پا میشدم شیرموز میخوردم

السلام علی الحسین💖
اخی عزیزم خدا حفظشون کنه ان شالله به سلامتی بغل بگیریشون صلوات و صدقه برای سلامتیشون خوبه ماههای ...

مرسی عزیزم.خیلی براشون دعا کن.حتما😍😚

من میترسم که دو یا سه تا یا جهارتا بشه

توکل کن ب خدا،هرچی خیر همون میشه.من ازخدا خیلی دوقلو میخواستم ووقتی فهمیدم باردارم مطمئن بود دوقلوئه .توسونوی هشت هفتگی متوجه شدیم سه تاهستن،دیگه خدا میخواسته خیالمو راحت کنه😍 توهم بسپر ب خودش🙏

توکل کن ب خدا،هرچی خیر همون میشه.من ازخدا خیلی دوقلو میخواستم ووقتی فهمیدم باردارم مطمئن بود دوقلوئه ...

عزیزم نمیدونم میدونی یا نه ولی باید زیر نظر پریناتولوژیست باشی

اگه جفت سر راهی نداشته باشی خیلی میتونی به ادامه بارداریت امیدوار باشی

اگه خدای نکرده ماههای آخر دچار لک یا خون شدی حتما باید دکترت برات امپول رسیدگی ریه بزنه و اینکه دارو بده و استراحت

حتما بابد بستری بشی

اگه رشدشون مثل هم بود اوصاع خوبه

خدای نکرده یکیشون عقب تر از سنش بود حتما سونو داپلر بده نا خونرسانی بررسی بشه و دارو بدن

سعی کن هیچ هیجانی نداشته باشی خصوصا ماه ۶ به بعد چون فشارت خیلی مهمه

توصیه های غذایی هم که بهت گفتم خیلی تاثیر داره

باید روزی دوتا کلسیم دوتا آهن و ۱رمولتی پریناتال مصرف کنی

۶ واحد سبزیجات و ۶ واحد لبنیات در روز بخور بهتره پنیر و شیر باشه

دوتا گردو بخور

۱ دونه گوجه بخور

حتما آ اس آ هم بهت دادن یا خواهند داد

ولی یادت باشه پریناتولوژیست خیلی مهمه

اگه به مشکل خوردی بیمارستان های آنوزشی بهتر میتونن بهت کمک کنن

برات آرزوی بهترین هارو دارم...

السلام علی الحسین💖
عزیزم نمیدونم میدونی یا نه ولی باید زیر نظر پریناتولوژیست باشی اگه جفت سر راهی نداشته باشی خیلی میت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.اره ماکلی تحقیق کردیم.ولی ما توکلمون ب اون اصلیه.وقتی خودش اینارو تودلم گذاشته،مطمئنم خودشم حفظشون میکنه.اگه همه اینایی ک گفتی اوکی باشه ولی خدا نخواد بچه حفظ نمیشه.ولی کسایی بودن ک توقم،اصفهان پنج قلو دارن،باخواست خدا همشون حفظ شدن.اگهب دکترابود میگفتن۳تارو ریداکت کنن ولی ریداکت توکار خداست.همه چی ب خواست خداست،سه تاشونو بیمه خودش کردم😍🙏

ببخشید شما هم سندروم پلی کیستیک داشتید؟؟؟؟

بله عزیز،ولی بعد ازاینکه بیست کیلو کم کردم کامل خوب شد.

میشه بپرسم‌چجوری کم کردی؟

فقط وفقط پیاده روی.روزی یک ساعت تا یک ساعت ونیم.یک سال طول کشید تا بیست کیلو کم کنم.هله هوله روکلا حذف کردم.میوه روزیاد کردم.ب مرور حجم غذامم کم شد.درضمن من کلا قبل ازدواج۶۵کیلو بودم ولی بعدازدبه۸۵رسیدم.برای بارداری وpcoبه۶۳رسوندمش.کاهش وزن خیلی تخمدان ها روفعال میکنه وکامل کیستارو ازبین میبره،برمن ک اینطوری بود.دکترمم گفت وزنتو بیارپایین بعدباردارشو.