2777
2789
عنوان

کیا نمیتونن شبا بخوابن😓😓😓

932 بازدید | 82 پست

سمت راستم پشت قفسه سینم یه قسمتش همچین درد میکنه  که نه ب چپ میتونم بخوابم ن ب راست فق باید رو به کمر بخوابم که میگن خطرناکه خیلی وقته شبا خواب ندارم😓😢

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با معضلی ب اسم بیخوابی دستوپنجه نرم میکنم.قرص بخورم میخوابم نخورم نمیخوابم اصلا ب قرص عادت ندارم ک بگید عادته روانشناس و روانپزشکم رفتم.هیچکاری نکرد ازدیشب تاحالا مفید ی ساعت نخوابیدم خوابوبیدار بودم.خیلی سخته 😑

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
من كلا كم خواب بودم  از وقتى هم حامله شدم بددددتر شده

من کم خواب نیستم دترم از بیخوابی میمیرم ولی نمیتونم از درد بخوابم

ای بابا بازخوبه بارداری منکه باردارهم نیستم دیگه از خودم خسته شدم از ساعت ۲:۴۵ بیدارشدم تاالان غلت زدم از پشت درد و کمردرد  الانم باید پسرمو ببرم امادگی ظهرهم پسرم نمیزاره بخوابم 

برو به دكترت بگو . چند هفته اى؟

۲۶هفته امـ دکترم گفت شبکمت بزرگ شده جا واسه ریه هات کمه وقتی نفس میکشی اونا بزرگ میشن میزنه ب پشت قفسه سینه باید تحمل کنی😓😢