چشماشو باز نمیکنه اما بیداره یا دارم راه میبرم یا رو پامه
خیلی خوابم میاد
کمرم شکست پامم درد میکنه خیلی
خدایا کجایی
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دختر من فردا وارد 4 ماهگی میشه بیدار شد شوهرمدبهش شیر داد الان شوهرم و پسرم تو سالن صبحونه میخورن من تو تخت خودم دراز کشیدم دخترم هم تو تختش هست چراغ خاموشه که بخوابه صدای نفس کشیدنش میاد اصلا کاری بهش ندارم که خودش خوابش ببره
من برای کیکای مادر شوهرم بیدارم اونم با یک بچه 7ماهه
ساعت چارونیم تموم شد داشتم تمیز کاری میکردم تازه تموم شد الان بخابن
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
دختر من فردا وارد 4 ماهگی میشه بیدار شد شوهرمدبهش شیر داد الان شوهرم و پسرم تو سالن صبحونه میخورن من ...
عزیزم ماشاالله ارومه
دختر من قیامت میکنه اگه بزارمش زمین