2777
2789
عنوان

کیا هنوز بخاطر نینی بیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 44 پست

[QUOTE=79273663]عزیزم ماشاالله ارومه دختر من قیامت می‌کنه اگه بزارمش زمین[/QUOT.    دیشب خوابوندمش جاش رو کثیف کرد بیدار شد تمیزش کردم دو ساعت طول کشید که بخوابه خیلی بی تابی میکرد اینو مامانم بهم یاد داد که نصفه شب شیرش دادم اتاق رو تاریک نگه دارم باهاش حرف نزنم و بازی نکنم که خودش خوابش ببره 

یه شبایی منم همینم عزیزم

دانشجوام هستم

ینی پسرم ۳ میخوابه من ۶ باید بیداربشم😔

ولی چیکار میشه کرد این طفلیام درد دارن بخاطر دندوناشون

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماشاالله ارومه دختر من قیامت می‌کنه اگه بزارمش زمین

عین پسر منه😐😐😐

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
اهي من بخاطراينكه هشت ميخوام برم سونو آنومالي اختمالا جنسيت شو بفهمم خوابم نميبره

چند هفتته؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

منم پسرم تو دلمه هنوز از درد نمیتونم بخوابم 😢

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

نه تو قبلي بهم نگفت😒😒تاامروز ازفضولي مردم تا تحمل كنم

منم خودم نپرسيدم يهو برگشت گفت خبببب احتمالا يه گل پسرم دارى ولى قطعى نميتونم بگو هست 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

سلام خانما شیشه شیر بی بی لند بده؟؟؟ 

اونت خیلی گرون بود 

weeو بی بی لند توو یه قیمت بود از چندتا سیسمونی فروشی پرسیدم گفت بی بی لند بهتره 

کسی نمیدونه 

بی بی لند خریدم 

با پستونک wee