سلام دوستان من يه خانم شاغلم الان ٦ساله ازدواج كردم ،همسرم تا ديروقت سركار هست منم به خاطر شغلم (وكالت) دوشيفت هستم صبح دادگاه عصر دفتر.همسرمم دكتر هست كه خودتون ميدونيد چقدر شغل پرتنش و وقت گيريه.مشكل ما بچه ست هم بچه ميخوايم هردو هم وقتش رو نداريم .من بچه بخوام بيارم از كارم عقب ميافتم بچه پدر ميخواد اون نميتونه بالا سرش باشه هميشه.ديگه كم كم داره سر و صداى فاميل بلند ميشه و فك ميكنن مشكل داريم واسه بچه دار نشدن.سوالم ازتون اينه كه شما باشيد كار رو ميذاريد كنار و بچه مياريد ؟؟همسرتون چى باهاش چه چيزايى رو طى ميكنيد قبل باردارى؟
من کارمو گذاشتم کنار که البته همچین دهن سوز نبودا ولی خدا رو شکر تو بارداری و الان یکساله یک کار اینترنتی راه انداختم دوبل کار قبلیم درامد دارم بچه داریمو هم میکنم البته من خیلی فرز و اینا نیستم ولی دیدم کسایی که هم بچه داری میکنن هم بیرون کار میکنن خیلی هم هردو در حد عالی انجام میدند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه شرایط سختی. من بودم راستش شاید بازم فعلا بچه دار نمیشدم با این شرایط شما. آخه نمیتونین به بچه رسیدگی کنین و گناه داره. بهتون نیاز داره. از طرفی این همه زحمت کشیدین برای کارتون. چی بگم والا.
واقعا شرایط سختیه، بستگی داره چند سالتون باشه، ولی به نظر من اگه با شوهرتون توافق دارین بچه بیارین بهتره، بهقول یه دکتر میگفت گعلوم نیست تا سال دیگه بدنتون چه تغییراتی بکنه