2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ راهنمایی

1371 بازدید | 14 پست

سلام 

من هفته هشتمم ولی جنین تا هفته شش بیشتر رشد نکرد و ضربان نداشت

امروز از پنج صبح درگیر پیدا کردن دکتر واسه سقطم 

من کرجم دکترم گفت چون لکه بینی داری یک هفته بهم فرصت داد بلکه شاید خودش بیوفته اگه نشد کورتاژ

نمیخام کار به کورتاژ برسه میشه بهم بگید چیکار کنم چی بخورم بیوفته 

ساک حاملگیم ۱۵ میل و جنین ۴ میلی متره یک هفته ای هم هست لکه بینی قهوه ای دارم این روزا هم بیشتر شده

تورو خدا کمک کنید.......

خدایا مثل همیشه هوامو داشته باش🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداری اولم پوچ بود و‌رشد نداشت ، قرص سقط گذاشتم سقط نشد کورتاژ کردن.

اگه بخاطر ترس نمی خوای کورتاژ شی بگم که اصلا دردی نداره و یه ربع هست کلا و بی هوش می کنن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
مطمئنی بارداریت پوچ بوده؟ منم 8 هفتگی رفتم سونو ولی گفتن جنین رشدش قد 6 هفته هست. البته ضربان هم داش ...

اره تایید شدست

منم بارداری اولم پوچ بود و‌رشد نداشت ، قرص سقط گذاشتم سقط نشد کورتاژ کردن. اگه بخاطر ترس نمی خوای ک ...

اخه لکه بینیم شدید شده میگم کاش بیوفته بی دردسر

وای منم دیروز سونو گرافی کن امروز باید سقط کنم دوتاقرص واژن گداشتم کلی لخته ازم دفع شد ولی نمیدونم ج ...

قرص رو دکتر داد؟

قرص چرا نداده دکتر بزاری  تخم شوید و زعفرون غلیط بخور تا خونریزیت شروع بشه

عروسک پشت پرده و رازیانه خریدم اینا خوبه؟

عزیزم چرا انقد زود دنبال دکتری برای سقط؟

به منم هشت هفته همینو گفتن 

هفته ی دهم رفتم سونو گفتن جنین 7 میلی متره و قلب داره 

حرفای دکتر هم همش چرند بوده چون لقاح دیر انجام شده قلبو ندیده مزخرف گفته 

انقد عجله نداشته باش برای سقط و به نظرم فعلا شیاف بذار 

لکه بینی تو هفته ی ششم هم عادیه