2777
2789
عنوان

وقتی آینده رو میبینیم

212 بازدید | 15 پست

بچه ها وقتی یه اتفاقی میوفته بعد ما تصور میکنیم این اتفاق و قبلا دیدی چه جوری چی تو نت بنویسم برام معلومات میده..؟

مثلا الان جلوی تلویزیون بودم شوهرم گفت ملافه رو بده و دخترم داشت میومد طرفم با خودم گفتم الان میوفته یهو دخترم افتاد انگار این اتفاق و دیده بودم

ی شب میرم قَدم بِزنَم 🚶و دیگه بَر نمیگردم 🖤

عزیزم بخاطر اینه که ماقبل اومدن به این دنیا توعالم ذربودیم و این اتفاقات اونجابرامون افتاده وفکرمیکنیم قبلا برامون اتفاق افتاده اون صحنه ها 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن مربوط ب رویاهای صادق یا عالم ذر من خودم ب نتیجه ای نرسیدم 

ولی اکثر اتفاقایی ک برام میوفته رو تو خواب دیدم حالا چن روز بعد شاید اتفاق بیفته یا چن سال بعد

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 

عزیزم  ب اینا رویای صادق میگن ..ما تو خواب این اتفاقا رو میبینیم ولی خوابمونو یادمون نمیاد تا وقتی گ این اتفاق میوفته یهو یادت میاد ک این صحنه رو یه بار دیگه دیدی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خیلی ممنون‌بچه ها بعنی ما قبل از اومدن به این دنیا یه جا دیگه زندگی کردیم یا فقط خواب دیدیم؟

خدا آگاه تر است.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خیلی ممنون‌بچه ها بعنی ما قبل از اومدن به این دنیا یه جا دیگه زندگی کردیم یا فقط خواب دیدیم؟

شنیدم کلا روحهای ما ی جای دیگه زندگی میکردن.بعد برای امتحان مارو اوردن اینور

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

منم متاسفانه خیلی وقتا اینجوری میشم،،دوست ندارم این موضوع رو،،اعصابم خورد میشه،،نمونش امروز صبح که یک ساعت قبل از امدن مهمون سر زده احساس کردم که کی میخواد بیاد و چه ساعتی😒

منم متاسفانه خیلی وقتا اینجوری میشم،،دوست ندارم این موضوع رو،،اعصابم خورد میشه،،نمونش امروز صبح که ی ...

وای مال من اونقدر هم نیست

وای مال من اونقدر هم نیست

خیلی خیلی بده برای من،چون قدرت کنترول مسایلی که میبینم و ندارم،،یعنی تا اتفاق نیوفته باورشون نمیکنم،،بعدش احساس گناه بهم دست میده که میتونستی جلوش و بگیری ولی نکردی

چندوقت پیش یه تصادفی داشتیم،،من چند دقیقه قبلش تمام صحنه رو با جزییات دیدم ولی جدیش نگرفتم ولی اگه خودم و باور داشتم میتونستم جلوی اون حادثه رو بگیرم

نمیدونم ماجرا چیه،دنبالشم نبودم هیچ وقت ولی برای من خوشایند نیست واقعا

خیلی خیلی بده برای من،چون قدرت کنترول مسایلی که میبینم و ندارم،،یعنی تا اتفاق نیوفته باورشون نمیکنم، ...

میدونم خیلی سخته خب کتابشو بخون شاید به دردت بخوره