2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر زگیل تناسلی رو نشون میده؟

4701 بازدید | 46 پست

سلام خانوما لطفا اگه تجربه دارید کمک کنید ,زگیل تناسلی با ازمایس پاپ اسمیر ساده نشون داده میشه یا باید پاپ اسمیر قیدبشه برای اچ پی وی هست؟ یا از روی معاینه زگیل تشخیص داده میشه؟

و خدا هست ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم عزیزم..رفتم دکتر از روی معاینه تشخیص داد که زگیل هس...نوشت برا پاپ اسمیر تا خوش خیم و بدخیم بودنش رو تشخیص بدن ..که هزینه ش۵۰۰هزارتومن هس چون ازمایش ژنتیکی هس..من نرفتم متاسفانه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
والا خواهرم درگیرشه پاپ اسمیرش عالی بوده اچ پی ویش داغون

من دکتر رفتم پاپ اسمیر دادم , دکتر نگفت برای زگیل باید قید بشه ک حتما تستش رو انجام لدن تو ازمایشگاه ,یعنی باید تو برگه ازمایش حنما مینوشت؟

و خدا هست ....
من دکتر رفتم پاپ اسکیر دادم , دکتر نگفت برای زگیل باید قید بشه ک حتما تستش رو انجام لدن تو ازمایشگاه ...

جداست همون نمونه یکی پاپ اسمیر شد ۶۱ تومان یکی اچ پی وی شد ۴۵۰ یک نمونه فقط 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
نه. ولی همون نمونه که واسه پاپ اسمیر برداشته باید بگی واست آزمایش اچ پی وی هم روش انجام بدن.

من نمیدونستم ,دکترمم چیزی نگفت , چندتا جوش دارم ک دکتر گفت چیزی نیسن ,شک دارم و نگرانم

و خدا هست ....