2777
2789
عنوان

سوختگی با لیزر دایود😓😭😭

2819 بازدید | 24 پست

سلام. تاپیک قبلیم گفتم ک کشاله رونم جوش زده بود رفتم دکتر زنان گفت زیگیا تناسلی اما من ک رابطه جنسی نداشتم!!رفتم متخصص پوست گفتش مث تبخال تناسلیه اجا گفتم خانوم من رابطه تدارم ک چطوری گرفتم!! ازمایش نمونه برداری فرستاد. جوابشو گرفتم سوختگی و التهاب بود بدون ویروس زیگیل یاتبخال.خدارشکر.بخاطردرحه بالای لیزر دایود سوخته بودم و اونا مث تاول شدن.

حالا بنطر شما من برم مطب اونی ک با لیزرش منو سوزونده و باعث شد اینهمه خرج کنم بهش بگم هزینه هامو(رسید خرج رو دارم) بهم پرداختوکنن یا ممطقی نیست؟

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
مگه متخصص این کارو نکرد براتون ؟ 

برید بگید چیشده چون باید حق و حقوقتون رعایت شه و بگید از کیفیت کار ناراضی بودید،حداقل این بلا سر یکی دیگه نیاد.ولی فکر نکنم خسارت بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه متخصص این کارو نکرد براتون ؟  برید بگید چیشده چون باید حق و حقوقتون رعایت شه و بگید از کیفی ...

اره مطب متخصص. بگم بهش نمیگه چ پولی اخه؟ 

من این ۲ روز بهش زنگ زدم و ایشونم میگف احتمال سوختگی هس و سوختگیو قبول داشت و گف بیا رایگان لیزرتو جلسه بعد.بهش بگم پول خرج کردمو بده؟

خواهر منم با دستگاه لیزر همین طوری تاول زد رفت مرکز لیزر فقط لطف کرد رایگان ویزیتش کرد 

ب من گفت بیا جلسه بعدت رایگان لیزر شو.گفتم دیگه لیزر نمیخوام.

حالا بنظرت زشت و پررو گری هس ک بگم خرجمو بده؟

ب من گفت بیا جلسه بعدت رایگان لیزر شو.گفتم دیگه لیزر نمیخوام. حالا بنظرت زشت و پررو گری هس ک بگم خر ...

خواهر منم گفتا بود اون قسمت که سوخته رو رایگان لیزر میکنم خواهرمم گفت دیگه بیکینی رو نمیخوام یه جلسه از زیر بغلمو رایگان انجام بده که قبول کرد ولی خواهرم گفت من کلی هزینه به دکتر پوست دادم گفتن دکتر ماهم بدون پول ویزیت معاینه کرد خواهرم بیچاره خیلی اذیت شد یک ماه تموم دارو استفاده کرد هنوز که هنوزه جرات شیو کردنو لباس زیر پوشیدنو نداره

قبول نمیکنن بهت هزینشو بدن مطمئن باش من خواهرم پرسبد شکایت کنه هم خیلی دردسر داشت بیخیال شد

اخه تلفنی گفتم من خرج اضافه کردم پولم جی میشه گفت بیا من درخدمتم . بنطرت امیدی هس؟ بخدا توو این اوصاع با کرایه و دارو اینا ۴۰۰ شد

جز مسئله ي دوستمون تاسف اوره دكترامون انقدر بي سوادن و همينجوري نظر ميدن

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
اخه تلفنی گفتم من خرج اضافه کردم پولم جی میشه گفت بیا من درخدمتم . بنطرت امیدی هس؟ بخدا توو این اوصا ...

خب اگه تلفنی قبول کردن برو حقتو بگیر اینا که قبول نکردن تازه اولش گیر داده بودن حتما بیماری پوستیه بعد خودشون معاینه کردن دیدن سوختگیه 

جز مسئله ي دوستمون تاسف اوره دكترامون انقدر بي سوادن و همينجوري نظر ميدن

قبل لیزر کلی تبلیغات میکنن که تو 4 جلسه جواب میده فوق العاده اس بعدش که یه اتفاق اینطوری بیوفته حاضر نیستن چیزی رو قبول کنن