2777
2789
عنوان

خانما خانما خانما بیاین

191 بازدید | 21 پست

میگم من قراره یه بسته ای روبرای مشتری پست کنم اینجایه آقایی گفت باتیباکس بفرست وشمارشونم داد فقد اینجاموندم الان که میخوام زنگ بزنم چی باید بگم به نظرتون ؟؟؟

کمکم کنین شایدبه نظرتون مسخره بیاد ولی من بلد نیستم خوب حرف بزنم وخیلی الان به کمک نیاز دارم

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
یعنی چی؟به کی چی بگی؟ بگو با تیپاکس ارسال کردم ش بارنامه رو هم براش بخون

میخوام زنگ بزنم برای خود تیباکس چی باید بگم

مثلا بگم سلام خسته نباشین باتیباکس تماس گررفتم؟؟

ویا بگم چی آخه

یابگم درمورد تباکس سوال دارم؟

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😲میشه دوستان کمک کنین

میخوام زنگ بزنم برای خود تیباکس چی باید بگم مثلا بگم سلام خسته نباشین باتیباکس تماس گررفتم؟؟ ...

بگو سلام یه بسته داشتم. سرویس دارید یا باید حضورا بیام تحویل بدم؟ هزبنه اش رو هم بپرس. وزن حدودی بسته ات رو میپرسن

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
😲میشه دوستان کمک کنین

بگو سلام تیبابکس؟

میگن بله بفرمایید

بگو میخواستم یه بسته ارسال کنم

بعد خودشون ادامه حرفو میگیرن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بگو سلام یه بسته داشتم. سرویس دارید یا باید حضورا بیام تحویل بدم؟ هزبنه اش رو هم بپرس. وزن حدودی بست ...

اولش چیبگم بگم بعدسلام مثلابپرسم باتیباکس کاردارم😂

اولش چیبگم بگم بعدسلام مثلابپرسم باتیباکس کاردارم😂

هیچی بگو سلام خسته نباشید ببخشید یه بسته دارم برای ارسال. خودشون احتمالا میگن با تیپاکس تماس گرفتید

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
بگو سلام تیبابکس؟ میگن بله بفرمایید بگو میخواستم یه بسته ارسال کنم بعد خودشون ادامه حرفو میگیرن

وای زنگ زدم چقد گرون🤐🤐🤐🤐۱۹تومن میگیرن 😥

بگو سلام! ببخشید شرکت تیباکسه؟

تیباکسی: بله خانم بفرمائین.

جاری جنیفر؛ یه بسته میخواستم برام پست کنید

تیباکسی؛ حتما خانم! آدرس مقصد و مبدأ رو بفرمائین

حاری جنیفر؛ فلان منطقه فلان‌جا و ادامه ی ماجرا

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
وای زنگ زدم چقد گرون🤐🤐🤐🤐۱۹تومن میگیرن 😥

😨😨😨

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بگو سلام! ببخشید شرکت تیباکسه؟ تیباکسی: بله خانم بفرمائین. جاری جنیفر؛ یه بسته میخواستم برام پست ک ...

ممنون واقعا😂😂😘من اصلابلدنیستم بااینجورجاهاچجوری وقتی زنگ میزنم صحبت کنم  الان فهمیدم دیگه😍

دوستان کسی تجربه باترمینال داره چیزی پست گرده باشه؟

ممنون واقعا😂😂😘من اصلابلدنیستم بااینجورجاهاچجوری وقتی زنگ میزنم صحبت کنم  الان فهمیدم دیگه😍

فقط اعتماد به نفست رو بالا ببر، کلمات خودشون میان.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران