درود گرامی .منم مشکل شما رو دارم و بشدت درگیر هستم اما علاوه بر داروهایی که پزشک معالجم تجویز کرده دارم استفاده میکنم سه روزه مرتب بخور میدم و با سرم شستشو بینی رو تخلیه و مرطوب میکنم.قدیمیها تا یه جاشون درد میکرد خیلی زود حوله داغ میذاشتند منم استفاده میکنم روزی دو بار میشینم کنار سماور و با دو تا حوله اولی رو میذارم روی سماور گرم گرم بشه نه بحدی که بسوزنه بعد میذارم روی نقاطی که سینوسهام درگیر شده و درد دارم و تا حوله بخواد خنک بشه اون یکی داغ شده اونو میذارم به همین صورت ده دقیقه حوله داغ میذارم نه اونطور داغ که پوست سر رو بسوزنه ....بخور بابونه و نعنا عالیه....بخور پیاز و سیر دکتر میگه معرکست ولی من هنوز انجام ندادم .در مورد قرص کوتریماکسازول که بهش حساسیت دارید حتما باید با پرشکتون مشورت کنید تا یه نوع دیگه براتون بنویسه من نوع دیگه استفاده میکنم ولی دوست داشتم کوتریماکسازول برام بنویسه که ننوشت...جلوی باد سر د و گرم نمونید بعد از استحمام حتما با سشوار حرارت ملایم موهاتونو خشک کنید و یا یک کلاه و یا یک حوله دور سرتون بپیچید تا روی ابروهاتون و تا 10 ساعت از منزل بیرون نرید و در مجاورت هوای سرد و یا گرم و یا جلوی پنجره نباشید .ضمن اینکه لبه های داخلی بینی رو هم با پماد ویتامین آ با گوش پاک کن چرب کنید تا هوایی که وارد سینوسهاتون میشه مرطوب باشه .در مورد قرص حتما به پرشکتون مراجعه کنید تا داروی دیگه براتون بنویسند . این داروها یک جا رو خوب میکنن و هزار جا رو بیمار ....بازم تدابیر خانگی و طب سنتی و تجربه های قدیمی خیلی به کار میاد.موفق باشید