2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر. دخترمنم توهمین مرحلس😅 گرفتگی بینی وسرفه

مرسي فداتشم انشالله زودتر خوبشه دختر نازت .

واي منكه عمرم رفت ٥ روز تب شديد داشت بچم و كمك من فقط تب بر زدن بودو پاشويه دلم براش كباب بود .

ولي خداروشكر گذشت . الانم شير نميتونه بخوره به خاطر بسته بودن بيني

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من هيچوقت نتونستم اينجوري لاكچري باشم ، روتختيام همه اسپرت و راحت . 🙈🤣🤣🤣

منم اسپورت دارم اینوی موقع هایی میندازم موقعیم ک بندازم شوهرم حق خوابیدن روشونداره شب هایی بهش میگم بایدروزمین بخوابیامیگ چیه نکن اون روتختیوانداختی خخخخخخخخ چون روش خیلی نگین داره نمیشه همیشه استفاده کرد

😙خداجون عشقموبرام نگه دار😙
منم اسپورت دارم اینوی موقع هایی میندازم موقعیم ک بندازم شوهرم حق خوابیدن روشونداره شب هایی بهش میگم ...

براي همين نميتونم كنار بيام ديگه . تخت رو ميگن قلب دوم بايد بهترين جنس و راحترين حالت باشه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
مرسي فداتشم انشالله زودتر خوبشه دختر نازت . واي منكه عمرم رفت ٥ روز تب شديد داشت بچم و كمك من فقط ت ...

بله واقعا خیلی سخته بچه ادم جلو چشمت زجربکشه😢😭

خداهمه بچه هاروحفظ کنه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!