2777
2789

✅قدسیه علوی هرگزززز 😔😔😔

بسیارررر ناراضی ام و توصیه میکنم اصلااا پیش این دکتر زایمان نکنید!!!!

دکتر من ماندانا کلالی بود که تشخیص سزارین برای من داده بود ولی وقای کیسه ابم پاره شد مشکل براش پیش اومد من مجبور شدم پیش پزشک انکال بیمارستان دکتر علوی به زوررررر و هزار بدبختی زایمان طبیعی کنم من ۱۶ ساعت درد کشیدم با کسیه اب پاره و تا حد مرگ واقعی پیشرفتم وقتی رفتم بیمارستان خونریزی شدید داشتم و پره اکلمپسی شده بودم و سر بچه پایین نمیومد  و دهانه ی رحم باز نمیشد با این حال  دکتر راضی نمیشد که منو سزارین کنه من هر بی حسی که شما فکر کنید رو گرفتم بیحسی با گاز بی حسی اپیدورال ۴ دوزززز گرفتم 😳 دو تا دوز بیحسی وریدی گرفتم ولی بیخس نشدمممم که نشدممم و با درد وحشتناک وقتی دکتر اومد گفت بعد از ۱۶ ساعت درد گفت باید بیهوش بشی و با بیهوشی زایمان طبیعی کنی ولی راضی نمیشد منو سزارین کنه با اینکه همه ی دکتر ها و ماماها میگفتن باید سزارین بشه من با بیهوی کامل تا حد مرگ رفتم و به زور زایمان طبیعی کردم که بعد از اون بچم کاملا سیاه شذه بود از کمبود اکسیژن و خودم الان بعد از هشت ماه هنوز افسردگی دارم و عصبی شدیدهستم روزهای اول که خون گریه میکردم فقطططط فقطططط اگر براتون مشکلی پیش نیاد دکتر خوبیه ولی بمیرین و بمونین میگه فقططط زایمان طبیعی حتی با بیهوشی کامل من میخواستم ازش شکایت کنم ولی خانوادم جلومو گرفتن انشالله همتون به سلامتی زایمان کنین و حتی یک دهم مشکلات من براتون پیش نیاد من خودم به شخصه از این خانوم نمیگذرم تا اون دنیا همو ببینیم 😔😔😔