2777
2789
عنوان

فولیکول های کوچک کیست می شوند؟

155 بازدید | 7 پست

دوستان عزیز.من رو سیزده رفتم سونو فولی ۱۱بود.دوباره روز ۱۶رفتم ۱۳.۵بود دکتر گفت این ماه آمپول نباید بزنی و قرصمو که لتروزول بود گفت این دفعه کلومیفن بخور .حالا به نظر شما اون فولی تبدیل به کیست میشه؟خیلی میترسم ماه بعد رو هم از دست بدم .اگه چیزی میدونین راهنمایی کنین ممنون

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولافولیکولهاریزکه کیست نمیشن فولیکول ریزبه حدبالغ برسه تخمک میشه اگه بزرگتربشه به کیست تبریل میشه

ممنون از استرس دارم میمیرم .میگم نکنه بمونه ماه بعد کلومیفن بخورم بزرگتر هم بشه

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
فک کنم فولیکول های بزرگ کیست میشن!

خودمم همچین چیزی شنیدم ولی برام سوالهای این ریزه چی میشه؟

خودمم همچین چیزی شنیدم ولی برام سوالهای این ریزه چی میشه؟

شاید جذب میشه! شایدم آزاد میشه ولی چون کوچیکه بارداری اتفاق نمیوفته

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞