2777
2789
عنوان

قد دختر ۱۷ماهه ام

125 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها امروز قد دخترم رو گرفتم ۸۱ شد...موقع بدنیا اومدن۴۵بود ...بنظرتون چه چیزی در افزایش قد تاثیر داره ..من ۱۶۰ ام همسرم۱۸۳

..خیلی دوس دارم دخترم قدش بلندتر ازمن بشه..میشه راهنماییم کنید

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
به عقیده اعضای این سایت دختر باید قدکوتاه باشه تا تو بغل آقاش جا بشه. قد بلند بشه که شبیه نردبون بشه ...

من اصلا اخلاقم اینطوری نیستا...هرچی رو که نداشته باشم با شجاعت میگم کاش داشتم...

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنظر من شیر و ورزش مثلا والیبال اگه ژن شما رو بیشتر گرفته باشه هم که هر کاری کنی کوتوله میشه 😅 منم 160 ام ولی فک میکنم ورزش خیلی تاثیر داشته باشه 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.... دل من داند و من دانم و دل داند و من
خب بنظر من شیر و ورزش مثلا والیبال اگه ژن شما رو بیشتر گرفته باشه هم که هر کاری کنی کوتوله میشه 😅 م ...

مثل یویو میمونه صبح تا شب در حال فعالیت هس ...عمه ش قدش۱۷۰هس کاش این یه قلمو به اون بکشه خخخخ

مثل یویو میمونه صبح تا شب در حال فعالیت هس ...عمه ش قدش۱۷۰هس کاش این یه قلمو به اون بکشه خخخخ

اوخیی😍😘 ایشالا سالم باشه همیشه 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.... دل من داند و من دانم و دل داند و من