2777
2789

@taghziyemadarane

عزیز این کانال تو تل گرام ، غذاهای متنوع واسه بچه رو میزاره سنشونم می‌نویسه که مناسبه یا نه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام ندارم

باشه پس دو سه نمونه برات الان عکساشونو میزارم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
چطور درست کنم و چیا قاطی بزنم

من روزهای اول یه تکه گوشت. یه سیب زمینی کوچک. ماکارونی سوپ. سبزی سوپ به5پسرم دادم. بعد دیگه کم کم روزی یه چیز جدید اضافش کردم 

گوجه. پیاز .هویج. جو پرک. عدس. هی اضاف کردم. 

الان شش ماهشه ، لعاب برنج بیشتر بده بعد فرنی بعد سوپ شروع کن 

سیب زمینی آبپز و هویج هم خوبه