2777
2789
عنوان

ختنه روش سنتی

19167 بازدید | 34 پست

دکتر ما فقط به روش سنتی با تیغ ختنه میکنه

کسی تجربه ای داره؟

بچه اذیت نمیشه؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

نه خوبه منم پسرم سنتی ختنه کردم زود خوب میشه حلقه ای سخته درد میکشه تابیفته ولی بخیه ای زود خوب میشه

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
نه خوبه منم پسرم سنتی ختنه کردم زود خوب میشه حلقه ای سخته درد میکشه تابیفته ولی بخیه ای زود خوب میشه

درد نکشید بچه موقع جراحی؟

بی حسی میزنن درسته؟

بعد بچه که تکون میخوره گریه میکنه چطور نگهش میدارن؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرشم ترسناکه ولی خب مردا حقشونه!!!ما چطور هنوز به روش سنتی زایمان میکنیم اونام سنتی باشن😂😂😂

خب اینکه بچه ها میگن حلقه و اینا نمیشه؟ببر بیمارستانی جایی عزیزم بچه گناه داره 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
فکرشم ترسناکه ولی خب مردا حقشونه!!!ما چطور هنوز به روش سنتی زایمان میکنیم اونام سنتی باشن😂😂😂 خب ...

مردا آره حقشونه 😁ولی نوزادا ک گناه دارررن😭

آخه دکتر آشنامونه و کارش خوبه ولی گفت فقط سنتی میکنه

درد نکشید بچه موقع جراحی؟ بی حسی میزنن درسته؟ بلد بچه که تکون میخوره گریه میکنه چطور نگهش میدارن؟

كوچولوت چند وقتشه عزيزم؟ 

بله بى حسى ميزنن 

سنتى خيلى بهتر از حلقه ست. حلقه اگه يه ذره خطا داشته باشه ممكنه باعث تنگى مجارى ادرار بشه. 

اتفاقا به نظر من سنتی بهتره  فقط بچه با اولین ادرار یکم اذیت میشه ولی بعدش خوب خوب میشه

تجربه داشتی؟

من بچه خواهرشوهرم به خاطر مشکلی که داشت ۳ سالگی ختنه شد لیزر کردن هزینش زیاده به نسبت بقیه اما حتی چند ساعت بعدشم نه خونریزی داشت نه حتی درد بچه میدویید اینور اونور.

حلقه برای نوزاده.

روش سنتی من شنیدم اگه خوب انجام نشه مشکل زیبایی داره 

كوچولوت چند وقتشه عزيزم؟  بله بى حسى ميزنن  سنتى خيلى بهتر از حلقه ست. حلقه اگه يه ...

تا بخواییم ببریمش ۵۰ روزش میشه

درد نکشید بچه موقع جراحی؟ بی حسی میزنن درسته؟ بعد بچه که تکون میخوره گریه میکنه چطور نگهش میدارن؟

بی حسی میزنن دستشو باباش گرفته بود من اصلا نرفتم تو اتاق پشت در گریه میکردم ولی ۱۰ دقیقه هم نشد اومد بیرون بهش شربت میدن مسکن هس برادردش اولش سخته بعد مامی میشه خوب میشه نگران نباش

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
تجربه داشتی؟

نه عزیزم ولی عمه هام دختر عمه هام که پسراشونو ختنه کردن یکم برای اولین ادرار گریه کردن ولی بعدش خیلی خیلی خوب شد

ولی خب حلقه هم بد نیس ولی خب یکم اذیت میشه تا بیوفته

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
بی حسی میزنن دستشو باباش گرفته بود من اصلا نرفتم تو اتاق پشت در گریه میکردم ولی ۱۰ دقیقه هم نشد اومد ...

الهی بمیرم همون آمپولش هم درد داره که😭😭😭😭😭😭

تا بخواییم ببریمش ۵۰ روزش میشه

عزيزم تو اين سن درد زيادى نداره خيلى هم سريع جوش ميخوره و خوب ميشه.

بى حس ميكنن.  بچه هم هنوز كوچيكه جنب و جوش زيادى نداره. 

اصلا نگران نباش. 

من خيلى حساسم و خيلى تحقيق كردم با تعداد زيادى دكتر خوب مشورت كردم. همه گفتن سنتى بهتره. 

حلقه كه برات گفتم ريسكش چيه.

ليزر هم خيلى قديمى نيست و مال ١٠ سال اخيره به خاطر همين بعضى پزشكا معتقدن هنوز مشخص نيست عوارضى داره يا نه. بلاخره نزديك ناحيه تناسلي و بيضه هست ديگه. 

اينه كه من همون سنتى رو انتخاب كردم و از دكتر خواستم بخيه ها رو بخيه زيبايي بزنه كه بدشكل نشه  🙊😁