2777
2789
عنوان

اخه یعنی چی من کامل گیج شدم

138 بازدید | 11 پست

من دوروز پیش ازمایش بتا و پرولاکتین دادم گفت بتا رو میتونی بعدازظهر جوابشو بیای بگیری پرولاکتین و دوروز دیگه

من عصر همون روز رفتم جواب و گرفتم بتا ۵۷ بود گفت مشکوکه 

زفتم پیش دکترم ازمایش مجدد نوشت برای ۴۸ ساعت بعد 

امروز صبح رفتم دوباره ازمایش بدم پذیرش که کرد ازش خواستم جواب ازمایش پرولاکتین دوروز پیشم بهم بده 

وقتی داد دیدم دوباره تو اون بتا زده ۱.۴ یعنی منفی 

اخه یعنی چی ؟ 

مگه ممکنه با یه خون دوتا بتا به دست بیاد ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

آره وقتی میگن مشکوک یعنی ممکنه بالا نره و پایین بیاد .

اگه تا دو سه روز دیگه پریود نشدی برو باز آزمایش بده .

در ضمن برای اینکه هزینه اضافی نده اول با بیبی چک ، چک کن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان متوجه شدم .پس اون ۵۷ اشتباه بوده؟ به صلابه بکشونشون .برو به رییسشون بگو .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
آره وقتی میگن مشکوک یعنی ممکنه بالا نره و پایین بیاد . اگه تا دو سه روز دیگه پریود نشدی برو باز آزم ...

نه ببین اینا اومدن یه خونو دوبار ازمایش کردن 

تو یکی بتا ۵۷ 

دوباره که ازمایش کردن شده ۱.۴ 

مگه ممکنه ؟ 

من پریود شده بودم سر موعد فقط چون خونریزیم کم بود دکتر بتا نوشت

ازمسول فنی  ازمایشگاه سوال میکردی منم پارسال یه مشکلی داشتم که ازمایش دادم با ازمایش قبلی جور نبود رفتم گفتم دوباره ازمایش گرفتن یه نمونه ام دادن بانک خون که جواب دقیق بده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ازمسول فنی  ازمایشگاه سوال میکردی منم پارسال یه مشکلی داشتم که ازمایش دادم با ازمایش قبلی جور ن ...

پرسیدم قراره چک بشه بهم خبر بده 

دوباره هم ازمایش دادم برای اطمینان

پرسیدم قراره چک بشه بهم خبر بده  دوباره هم ازمایش دادم برای اطمینان

ان شاءالله به سلامتی  مثبت باشه نگران نباش

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.