2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم احتمالا ادامه بدم 

خیلی خوبه نماز شب هم دنیا رو داری هم اخرت چهره ادمم نورانی میکنه 

عشقم اگه خوندی اگه منو یادت بود ممنون میشم منم یادی کنی 

برای کار همسرم و اینکه بتونیم بعد چهار سال ب شادی عروسی بگیریم و بریم سر زندگیمون دعا کنی 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
چرا گتاه؟ تازه فقط به خاطر حاجت هم باشه،بهتریییین کاره که از خدا فقط خواستید .کمال توحیده.ما ها رو ه ...

نمیدونم 

کلا نا ارومم و هرکاری میکنم میترسم درست نباشه 

محتاجم به دعا عزیزم

چقد خوب ... من خیلی تو سختی ام  دوتا حاجت خیلی بزرگ دارم  میترسم بخاطر حاجت بخونم گناه ...

اول له خاطر خودت بخون خانمی یه موقع ها ارامشی میگیری که اصاا برات مهم نیست حاجت بگیری ......

لعدم بعد از چند بار خوندن حاجتتو بخواه ...نماز شب حاجت میده هم دنیا هم اخرت ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
منم احتمالا ادامه بدم  خیلی خوبه نماز شب هم دنیا رو داری هم اخرت چهره ادمم نورانی میکنه  ...

چشم اگه لایق باشم

شما هم منو دعا کنین 

انقدرررر اذیتم که حاضرم هیچوقت نخوابم و فقط عبادت کنم تا فقط حال دلم خوب بشه 😢

چشم اگه لایق باشم شما هم منو دعا کنین  انقدرررر اذیتم که حاضرم هیچوقت نخوابم و فقط عبادت کنم ...

ان شالله حاجت روا میشی 

توکل بخدا. 

چشمتم بی بلا . خیلیم ممنونم😍

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

من یه بار به اصرار همسرم خوندم.... 

فرداش رفتم دکتر... یه خانومه ک پیشم نشسته بود یکم باهم حرف زدیم یه کتاب کوچیک در آورد داد بهم گفت تو جلسه بهم دادن تو بگیر بخون من حوصلها ین چیزا رو ندارم....

کتابو نگاه کردم یهو تنم لرزید اسم کتاب برکات نماز شب بود.... اونجا به خودم گفتم این یه نشونه ست که باید ادامه بدمش....

سه چهار شبی پاشدم خوندم ولی همون بود فقط... 

دیگه الان میخوابم مثل خرس صبحمم گاهی قضا میشه...

میخوام ببینم اثراتش چیه ؟ دلم میخواست از کسیکه میخونه بپرسم  فقط برا ارامش دله؟ یا برا حاجت رو ...

ببین عزیزم تو نماز خوندن دنبال حاجت روایی نباش...

نماز راز و نیاز با خداست.... شکر گزاری و حرف دله....

حاجت از نماز نخواه...

هر چند وقتی نماز قبول شه ممکنه حاجتم بگیری... ولی نمازو برای حاجت نخون چون ازش زده میشی...