2777
2789
بالا گفتم  

الان دیدم باعث میشه که باطنتون سالم تر از بقیه باشه باعث میشه که سلیمٌ نفس بشيد نفس مفهومش باطن هس

حاجت روایی یکیشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
میشه از اثراتش تو زندگیت بگی؟ 

من دو بار خوندم 

ولی عمه پدرم هر شب میخوند 

دروغ چرا بنده خدا از زندگی اصلاااا شانس نیورد ولی خیلییییییی همه دوستش داشتن و ادم واقعا خوبی بود جایگاهش بهشته 

البته نمیدونم نیتش شاید برای اخرتش بوده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام ببینم اثراتش چیه ؟ دلم میخواست از کسیکه میخونه بپرسم  فقط برا ارامش دله؟ یا برا حاجت رو ...

عزیزم ارامش دنیایی و توی اخرت همین نماز شب دستگیرت میشه ....روایات داریم از ائمه حاجت دنیایی و اخرتی تو تو نماز شب بخواه و پاک و طاهر بشو با گفتن استغفرالله ربی و اتوب الیه 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

نماز شب به مرور نور به چهره میاره 

میگن کسانی که نماز شب میخونن نورانی میشن ...

خوشگل تر میشن به عینه دیدم و محبوب میشن 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
هردو عزیزم چون توی شب خونده میشه راز و نیاز خیلی باعث میشه به خدا نزدیک بشی و اینکه به مرور خیلی ا ...

چقد خوب ...

من خیلی تو سختی ام 

دوتا حاجت خیلی بزرگ دارم 

میترسم بخاطر حاجت بخونم گناه باشه ، دلم یجوریه همش 😔

چطور بود وقتی میخوندی ؟

خب معلومه خیلی خوب بود خییییلی 

واقعا همراهی خدا رو با خودم احساس میکردم امکان نداشت جایی گیر کنم مشکلی داشته باشم حتی بدون اینکه دعا کنم و ازش بخوام کمکم میکرد. همیشه تو دلم از اینکه آدما نذر و نیاز میکردن تعجب میکردم میگفتم خدا با ی اشاره دست بنده هاشو میگیره....

چه عالی

اینو یه بزرگی گفته که متاسفانه یادم نیست کی

شوهر خاله ام امکان نداره نماز شب نخونه حتی یه شب

اخلاقش بلاتشبیه مثل پیغمبره. خیلی آروم و واقعا همه چی تموم

گروه قرمز❤️ وزن 
چقد خوب ... من خیلی تو سختی ام  دوتا حاجت خیلی بزرگ دارم  میترسم بخاطر حاجت بخونم گناه ...

سعی کن به خاطر رضایت خدا بخونی

اصلا همه کاراتو بخاطر رضای خدا کن

کم کم حاجتات هم براورده میشه

وقتی بخونی کم کم تشنه تر میشی برای هر شب حرف زدن با خدا جوری که خواسته های خودتم یادت میره

Dance me to the end of Love...
چقد خوب ... من خیلی تو سختی ام  دوتا حاجت خیلی بزرگ دارم  میترسم بخاطر حاجت بخونم گناه ...

چرا گتاه؟ تازه فقط به خاطر حاجت هم باشه،بهتریییین کاره که از خدا فقط خواستید .کمال توحیده.ما ها رو هم دعا کنید.