2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان

57 بازدید | 6 پست

ششماهه که زایمان کردم روزای اول یکم حالم گرفته بود بخاطروضعیت جسمانی خودم ولی به مرورکه بهترشدم دیگه همه چی یادم رفت الان یه چندروزه خیلی حالم بده همش افکار منفی تو سرمه فکرای بدمیادسراغم هیچ امیدی حتی به یکساعت دیگه خودمم ندارم همش فکر میکنم یه اتفاقی میخادبیفته یاخودم میمیرم یایکی ازعزیزام نمیدونم چیکارکنم چجوری ازسرم بیرون کنم این فکرا رو زندگیمم بدنیس مشکلی باشوهرم ندارم که بگم بخاطراونه نمیدونم چرا اینجوری شدم دست ودل هیچ کاری ندارم هرکاری میخام بکنم یه فکر بدازپامیندازتم وجلومو میگیره یه راهی پیش پام بذارین یعنی اینا علایم افسردگیه... مگه میشه افسردگی بعداززایمان شش ماه بعد شروع بشه؟ 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

وای منم اینطوری بودم خواهش میکنم برو دکتر به اطرافیات بگو تنهات نذارن بهت روحیه بدن یه ساعتایی بچه رو نگه دارن تا استراحت کنی من دیووووونه شدم از افکار منفی از اینکه بچه مو به دنیا آورده بودم ناراحت بودم همش فکر میکردم قراره بیماری بگیرم یا بچه م یه اتفاقی براش بیفته .رقبت نداشتم کارای عادی رو انجام بدم فقط کارم نشستن و گریه بود هیچ کسی هم نمیفهمید که افسردگی گرفتم همه دعوام میکردن الانم یاده اون وقتا میفتم میگم خدا اون چند ماهو جز همر من حساب نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بعداز چندوقت اززایمان ایجوری شدی وچقدطول کشید خوب شدی؟ رفتی دکتر؟ 

من از زایمان تا شش ماه شدید تا یک سال خفیف تر شد علایمم همینایی بود که گفتم .هیچ کسی درک نمیکرد انقدری حالم بد بود که بچه شیرخواره مو میزدم😭😭😭😭بچه م مو بردم چکاپ پیش متخصص اطفال اون به همسرم گفت همسرت افسردگی داره از حالتاش معلومه آدرس روانشناس داد ولی شوهرم نبرد گفت خودتو میزنی به دیوونگی .اون دوران گذشت با تمام بدیاش ولی خیلی بد و سخت گذشت الان بهترم ولی چون از ریشه خوب نشدم بعضی وقتا حالتای قبل میاد سراغم احساس پوچی گناه کمبود اعتماد به نفس نا امیدی گریه خواب زیاد بی انگیزگی

من از زایمان تا شش ماه شدید تا یک سال خفیف تر شد علایمم همینایی بود که گفتم .هیچ کسی درک نمیکرد انقد ...

خدا کنه برای منم بگذره... آخه این زنا چه گناهی کردن که باید این همه بدبختی وزجربکشن

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️