2777
2789
عنوان

سل فری خوبه یا امینوسنتز

334 بازدید | 20 پست

من هفده چهاردهمم ریسک غربالگیم یکیش بالاس 

دکترم امینو نوشته من از سقط میترسم

بنظرتون سلفری بهتر نیست؟

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس دیونم کرده دوجا رفتم برای امینو احتمال دادن ممکنه سقط بشه سلفری بیخطره نمیدونم چرا دکترم نمی ...

با دکتر ژنتیک حتما مشورت کن 

کدومش ریسک داره

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

امینو دقیقتره ..اگه سلفری دادی بازم نشکا بود باید امینو هم بدی میشه دوتا هزینه سنگین ..ولی سلفری امپول میفرستن تو شکمت سلفری ازت خون میگیرن

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم

من همسرم پزشکه، من هم ریسک غربالگریم بالا بود، همسرم اصلا و اصلا موافق آمینوسنتز نبود، بخاطر ریسک مشکلات بعدی اش مثل سقط.

ولی خوب سل فری هم هزینه اش زیاده و اینکه پزشکی قانونی با سلفری مجوز سقط نمیده، یعنی اگه خدایی نکرده سل فری ات هم مثبت بشه، باید آمینوسنتز هم انجام بدی.

البته تا جایی که من می دونم ۹۵ درصد سلفریشون خوب درمیاد.

بنابراین فقط مسأله هزینه است.

خوب به اونا چه؟ دکترم پافشاری کرده رو امینو نمیدونم دلیل خاصی داره؟

پافشاری کرده؟؟

خوب با دکتر دیگه مشورت کن

خوب به اونا چه؟ دکترم پافشاری کرده رو امینو نمیدونم دلیل خاصی داره؟

آمینو رو خودش انجام میده؟

متاسفم که این رو میگم، ولی شاید بخاطر دستمزد خودش داره اصرار می‌کنه. چون در سلفری هیچی بهش تعلق نمیگیره.

نه عزیزم۲۶۰۰

من از ازمایشگاه نیلوی تهران بهترین ازمایشگاه غربالگری هست پرسیدم گفت ۱۲۰۰چندماه پیش بود البته

آمینو رو خودش انجام میده؟ متاسفم که این رو میگم، ولی شاید بخاطر دستمزد خودش داره اصرار می‌کنه. چون ...

اره شوهرم میگه اینا با سنولوژیست ها ممکنه تبانی داشته باشن

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....