2777
2789
عنوان

تاری دید

7315 بازدید | 28 پست

دوستان کسی میدونه علت تاری دید یه چشم چیه؟ من از صبح که بیدار شدم چشم چپم تاره، قبلاً هم یکی دو بار اینجوری شده بودم ولی علتش رو نمیدونم

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

من یکی دوباری اینجوری شدم نه ک تار ببینم یه جوری بود توضیحش سخته، رفتم دکتر فشارم بالا بود

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
من یکی دوباری اینجوری شدم نه ک تار ببینم یه جوری بود توضیحش سخته، رفتم دکتر فشارم بالا بود

میدونم چی میگی واسه منم همونجوریه مناسب ترین کلمه ای که تونستم بگم تاری بود، ولی من همیشه فشارم پایین تر از حد نرماله تا ب حال سابقه فشار بالا نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی واسه منم همونجوریه مناسب ترین کلمه ای که تونستم بگم تاری بود، ولی من همیشه فشارم پایی ...

منم اصلاا سابقه فشار بالا نداشتم همیشه دست و پاهام یخ بوده و فشارم پایین، ولی دو سه باری اینجوری شدم نمیدونم چرا

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
منم اصلاا سابقه فشار بالا نداشتم همیشه دست و پاهام یخ بوده و فشارم پایین، ولی دو سه باری اینجوری شدم ...

پس حتماً منم باید یه دکتر برم، ممنون از راهنماییت عزیزم

پس حتماً منم باید یه دکتر برم، ممنون از راهنماییت عزیزم

فدای تو، اره حتما یه دکتر برو، انشالله ک چیزی نیس، گاهی از خستگی زیادم میشه

میدونم چی میگی واسه منم همونجوریه مناسب ترین کلمه ای که تونستم بگم تاری بود، ولی من همیشه فشارم پایی ...

سلام ببخشید منم تاری دید لحظه ای یه چشم دارم بعضی وقتا شما خوب شدید

سلام ببخشید منم تاری دید لحظه ای یه چشم دارم بعضی وقتا شما خوب شدید

نه برای من گاهی اینجوری میشه، رفتم دکتر آزمایش نوشته بود دیگه انجام ندادم

سلام عزیزم خوبی؟؟دختر ای گلت خوبن؟؟ 

سلام عزیزم مرسی بد نیستمبچه ها هم خوبن خداروشکر، یه مقدار سرم شلوغه دیگه اصلا وقت نمیکنم بیام نی نی سایت

سلام عزیزم مرسی بد نیستمبچه ها هم خوبن خداروشکر، یه مقدار سرم شلوغه دیگه اصلا وقت نمیکنم بیام نی نی ...

خداروشکر که خوبید ...عزیزم همه چیز خوبه؟؟

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
خداروشکر که خوبید ...عزیزم همه چیز خوبه؟؟

سلام عزیزم، هی بد نیستم، نه دیگه درخواست طلاق دادم انداختن برج چهار دادگاهشو، این مدت هم همش قهر و دعوا بوده خسته شدم انشاالله فقط زودتر تموم شه