2777
2789
عنوان

تورو خدا حواستون باشه بچه تونو چه مهدکودکی میفرستین.مثل بچه من نشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 80 پست
منم دو سالم بود تو خودم پی پی کردم خدمتکار مهد منو برد حموم زد پشتم هنوز یادمه حتی میدونم حمومشون چه ...

واس سر بچه من هم این قضیه ها پیش اومده بود. زن گنده مدیر مهدکودک  دید بچه ام رنگ آمیزی نمی کنه و مظلوم نشسته برای بچه ام جا مدادی پرت کرد خورد بهش.بهش هم تشر زده بود 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو سالم بود تو خودم پی پی کردم خدمتکار مهد منو برد حموم زد پشتم هنوز یادمه حتی میدونم حمومشون چه ...

الهی

چه بیشعورن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای پس هیچکاری نکردی؟برادر زادم که شیش سالس تومهدخورد زمین داداشم از همشون شکایت کرد یعنی حتی مدیرشو ...

من تو دوربین دیدم . اونا هم انکار کردن .

گفتن ما که نمیایم بچه رو بزنیم . بزاره بره . کاش میگفتم ویدئو چک میخوام . وگرنه رو سرتون خراب میکنم اینجارو

چند سالش بود اون دختر بزرگه؟ 

پسر بود حدودا هف هشت ساله .دخترم دستش تو دست من ازکنارش رد شدیم اونم از پشت اومد زد ب کمر دخترم منم که دیدم دختر یکسال و نیمم بغض کرد برگشتمو از پشت زدم تو سرش ...خورد زمین دلم خنک شد

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من یه دوست دارم ک مربی مهده میگه مدیرمون ب بچه های کوچیک قطره میدن تا اومدن والدینشون خوابن اینقدر حالم بد شد از حرفش پدر مادر بدبخت هم بی خبر 

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
من یبار تو کوچه یه بچه ای که از دخترم بزرگتربود دخترمو زد اونم نه خیلی محکم من چنان زدمش که پخش زمین ...

کار‌ما هم درست نبوده. البته بستگی داره سن اون دختر چقدر باشه مثلا 18 سالش بود حق بود. ولی اگر اون هم بچه بوده کار بدی کرده نهایتش دعواشون می کردی. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
من برای دخترم مربی خصوصی گرفته بودم توی مهد تا سه سالگیش مربی خصوصی داشت خیلی هم خانم خوبی بود خدا خ ...

چطوری؟ یعنی هم پول مهد هم پول مربی؟ بعد مهد قبول میکنه؟

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
تو هم کار بدی کردی والا خخخ

اون پسره هفت هشت ساله رو باید یکی ادب میکرد ..دخترمن همش یک و نیم سالش بود و بهشم کاری نداش ..خیلیم خوب کردم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

دوسال خیلی زوده برا مهد گلم😁حداقلش باید ۴ باشه .

بعدم از محطیش باید اطمینان حاصل کنی..از کادرش تا وسایل بازیش ..

من کلا نمیتونم بچمو مهد بفرستم میترسم اذیت شه .خودمم زود دلتنگش میشم ..

اگر شاغل نیستی چکاریه دوسالگی و مهد ..خودت با بچت بازی کن .بچتو ببر بیرون .

خرید ..من حتی موقع اشپزیم از پسرم کمک میگیرم خیلیم ذوق میکنه و خوشحال میشه .

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
حالا اونم بچه بوده کار شماهم درست نیست بچه از بچه کتک بخوره طوری نیست ولی اینکه نربی بزنش غیر قابل ...

بچه یک و نیم ساله ا نم دختر نباید ازپسر هشت ساله کتک بخوره ..عزیزم یکی باید ادبش کنه