2777
2789
عنوان

یه سوال زنانه لطفا مجردا و آقایون نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 62 پست
مامانت نشست توضیح داد؟🤤چه مامان باحالی🤣😂

اره گفت داداشم ناخواسته بوده اصن نفهمیده چجور باردار شده بعد گفت مواظب باش من اینجور باردار شدم

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه دقیقا لحظه ارضا بیرون ریخت وقتی تخلیه شد دوباره در حد چند دقیقه .....شدلطفا بعدازگرفتن ج ...

بله چون بعدشم ترشحات داره و چون یبار منی خارجـ شده تو اون ترشحات بعدشم هست اسپرم.هرچند کم ولی احتمال هست دیگه باهمونم

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
اخه بعد ارضا مرد تا نيم ساعت نمتونه معمولا اين چجور بعد چند ثانيه؟!؟

تو تخیل منم نگنجید

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
البته من آمپول اچ سی جی زدم دکتر گفت تا سه شب . دقیقا شب آخر این اتفاق افتاد دو شب قبلش خوب بود

خوب اسپرمای  شب قبل هس ایشالله که میگیره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
بچه میخوام چون اقدام بودیم و اینکارو کرد ناراحتم

اهان چون پیشگیری کرده ناراحتی؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹