ببخشید خانمها اول عذرخواهی میکنم که واضح میپرسم لطفا توهین نکنید چون واقعا جوابش برام مهمه اگر بعداز ارضا شدن مرد به روش طبیعی دوباره رابطه چند ثانیه ادانه پیدا کنه احتنال ورود اسپرم به داخل بدن زن هست؟
الان شما دوست داری باردار باشی؟؟؟؟ اگه تنبلی تخمدان و اینجور چیزا داشته باشی که احتمالش خیلی خیلی کم ...
نه آمپول زدم دوشب پیششم تخمک گذاری داشتم چون تو اقدام بودم هم ۸ساعت قبل تخمک گذاری هم دوازده ساعت بعد تخمکگذاری اقدام موفق داشتم ولی برا محکم کاری سی وشش ساعت بعدم اقدام کردیم که آقا خرابش کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه آمپول زدم دوشب پیششم تخمک گذاری داشتم چون تو اقدام بودم هم ۸ساعت قبل تخمک گذاری هم دوازده ساعت بع ...
ای بابا😑😑😑 اشکال نداره انشالله که خیره شاید حکمتی بوده
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰