2777
2789
عنوان

چرا دخترم سرفه میکنه؟

92 بازدید | 13 پست

دوماهشه قبلا سرفه میکرد ولی خیلی کم امروز دیگ خیلی سرفه کرد طوری ک الان هی میخابه باز بیدارمیشه سرفه میکنه نگرانم شاید مشکلی داره؟؟

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
سرماخورده

فقط سرفه میکنه علائم دیگ نداره

ینی سرما خورده؟

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیری دکتر؟

اخ همین الان زیاد شد نمیتونه بخابه 

شوهرم سرکاره

ببر دکتر .سرفه ی نوزاد دوماه رو نباست سرسری گرفت. شاید چیزی نباشه ولی بازم دکتر ببری خیالت راحت میشه

حتمن شب این کارو میکنم گفتم از بقیه هم نظر بگیرم

اخ همین الان زیاد شد نمیتونه بخابه  شوهرم سرکاره

دستگاه بخور تو خونه داری روشن کن. عطر و ادکلنم نزدیکش نزار. وقتی هم میخوابونیش سرشو بالا تر از بدنش بزار

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
دستگاه بخور تو خونه داری روشن کن. عطر و ادکلنم نزدیکش نزار. وقتی هم میخوابونیش سرشو بالا تر از بدنش ...

ادکلن تاثیر بد داره؟؟نمیدونستم ممنون از اطلاعت

شاید رطوبت خونتون کمه یه ظرف اب بزار بخار شه  حتما ببرش دکتر  با یکی دیگه برو

به رطوبت هم ربط داره؟؟

ادکلن تاثیر بد داره؟؟نمیدونستم ممنون از اطلاعت

من اگه اطراف پسر خواهرم بوی عطر و ادکلن باشه حساسیت داره سرفه میزنه. کلا از بچگی اینطور بود

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.