2777
2789
ایوای میبینین؟؟اصلا آدم رو دیوونه میکنن من وقتی هاله دیدم خیلییی ذوق کردم شبش تا صبح نخوابیدم که دوب ...

دقیقا منم وقتی روز دوم هاله ش پر رنگتر شد گفتم دیگه حامله م خیلی ذوق داشتم، فرداش خورد تو ذوق. حالا فردا صبح ببینم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این مدیکور اینجوری میکنه ؟؟؟میره رو اعصاب😭😭😭

نمیدونم، جایی خوندم نوشته بود چون حساسیتش خیلی بالاست زود هم بزنی هاله کمرنگ میندازه اگه باردار باشی، اخه من سر بارداری اولم ماهههایی که اقدام کرده بودم اما باردار نبودم مدیکور میزدم تا فردا هم بود هاله نمینداخت، الان سه تا سه روز پشت هم هاله انداخته حتما مثبته دیگه انشالله البته تا فردا صبح که بیبی چک چهارم بزنم امیدوارم

نمیدونم، جایی خوندم نوشته بود چون حساسیتش خیلی بالاست زود هم بزنی هاله کمرنگ میندازه اگه باردار باشی ...

آره عزیزم مال شما 100% مثبته😍😍😍مال من روز 27 سیکل هاله بود ولی 28 منفی😭😭😭

شمام مدیکور استفاده کردین؟؟؟

منم مدیکور استفاده کردم 

دیشب خیلی درد بدی داشتم صبح ساعت 6 بیدار شدم اصلا خوابم نبرد همچنان کمر درد و پادرد و تخمدان سمت چپم درد میکنه اینقدر درد کشیدم خدا کنه باردار باشم توکل به خدا

ابجی جان من امروز پریود شدم ولی خیلی درد کشیدم سابقه نداشتم اینجوری بشم

ایوااای تورو خدا؟؟؟😔عزیزم خیلی ناراحت شدم...نمیدونم یا واقعا بی بی چک ها سرکاری هستن یا هم که نی نی بود ولی ضعیف بوده نمونده...برو پیش دکترت حتما بهش بگو خودتم ناراحت نکن توکلت به خدا😊

ایوااای تورو خدا؟؟؟😔عزیزم خیلی ناراحت شدم...نمیدونم یا واقعا بی بی چک ها سرکاری هستن یا هم که نی نی ...

ای جونم عزیزم اتفاقا این دوره پریودیم خیلی دلم می پیچید به هم ماه های پیش انطوری نبودم