2777
2789

سلام خانم های محترم هر کی تو نی نی سایت صاحبخانه است خواهشمندم مراعاته مستاجرهارو بکنید خیلی گرونیه هر کی هوای هم خونه اش رو داره بیاد تا لایکش کنیم😍😍😘😘

من مستاجرم😭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صاحبخونه ما خیلی عالیه . یه خانم مسنه .چهارساله از قیمت منطقه خیلی پایین تر تعیین میکنه اجاره رو .

جالبه شوهرش هم همیشه باهاش میاد و شوهرش کلی باهاش چونه میزنه اونم راضی میشه قیمتو بیاره پایین 😂

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مامان من مستاجراش هرکدوم ۶سال میشینن بعد بچه دار ک میشن میرن😂میگن دستش خوبه مامانمم کرایه و پیش و ب عهده خودشون میذاره میگ هرچقد خواسین بدین

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

ما مستاجریم.امسال 200 گذاشت روش.دعا کنید تا سال اینده یه خونه خوب بخریم از این مستاجری نجات بیایم.

بدبختی اینجاست که مادرشوهرم به شوهرم میگه نمیخواد اجارتو تمدید کنی زنوبچت برن خونه باباش تو هم بیا پیش ما😡😡😡😡

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹
مامان من مستاجراش هرکدوم ۶سال میشینن بعد بچه دار ک میشن میرن😂میگن دستش خوبه مامانمم کرایه و پیش و ب ...

مامانتو خدا حفظشون کنه.مطمئن باش خدا براش جبران میکنه

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹

مامستاجرنیستیم وای خیلی دلم پیش مستاجراست انشاالله که خداخودش درست کنه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
ما مستاجریم.امسال 200 گذاشت روش.دعا کنید تا سال اینده یه خونه خوب بخریم از این مستاجری نجات بیایم. ...

واااااوعجب حرفی

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....