2777
2789
عنوان

بچه ها میشه توروخدا کمکم کنین

140 بازدید | 12 پست

پنجشنبه20تا مهمون دارم دوتا غذای راحت چی درست کنم هم مجلسی باشه هم خوشمزه،چون تازه عمل کردم نمیتونم زیاد کارکنم 

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

پلو مرع

سالاد ماکارونی

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو و سالاد اولویه خانما تو رو خدا ببخشید به تاپیک منم ببینید و قیمتشو بگین

❤ باش آغرسی:گجه چاغی یاتمادیم باش یاستغینا آتمادیم دئیب دوردوم وای باشیم توکدو گوزدن یاشیم هچ آنام دا یاتمادی باش یاستغینا آتمادی باشیم اوسته دایاندی شام کیمی منه یاندی درمان ایچیردی احمال باشیما گویدو دسمال دینجلیب یوخلادیم من آنا چوخ چوخ ساغول سن آنا الین وار اولسون گونلونده کدر سولسون❤
پلو مرع سالاد ماکارونی

کفایت میکنه،طرز تهیه سالاد ماکارنی روبهم میگی

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

شوید باقالی پلو بامرغ مجلسی..خورست کرفس یا قرمه سبزی...سوپ جو..سالاد کلم و ماست خیار و انواع ترشی و ژله

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
سوسیس تخم مرغ......کوکو سبزی😑 با مخلفاا

واقعا😨

حالا کوکو سبزیم ن...ولی سوسیس تخم مرغ خوب هس کم هزینه و مجلسی

نمیشه باهاشون رودروایسی دارم