2777
2789
عنوان

آی وی افی ها بیاین یه دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 22 پست
من دیروز دکتر بودم گفت احتمالا مجبور بشیم انجام بدیم .شما انجام دادی هزینه اش چقدر شده

ولی مال دوستم شد هول و هش یه تومن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ولی مال دوستم شد هول و هش یه تومن

پس چرا دکتر به من گفت دو یا سه میلیون هزینه داره .بیمارستان دولتی انجام دادی

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا دکتر به من گفت دو یا سه میلیون هزینه داره .بیمارستان دولتی انجام دادی

نه نیمه خصوصی ..بهمنم گفتن سه تومن همرات باشه ولی درمجموع کلش شد 1400..1200 عملش 200هم آزمایش پاتولوژی نمونه رحم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه نیمه خصوصی ..بهمنم گفتن سه تومن همرات باشه ولی درمجموع کلش شد 1400..1200 عملش 200هم آزمایش پاتولو ...

ممنون که جواب دادی عزیزم

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
ممنون که جواب دادی عزیزم

خواهش میکنم ان شاءالله موفق باشی...فقط ارتعاش مثبت داشته باش .مطمئن باش به خدا گمان خوب داشته باشی خوب میبینی

خانما دیروز و امروز ۲ تا بی بی چک گذاشتم بعد 1ساعت یه خط کمرنگ افتاد.قابل قبوله بنظرتون؟ بیست و دوم ...

سلام عزيزم 

كاش كه از بيبي چك زودتر از موعد مقرر استفاده نمي كردي اينجوري بيشتر استرس به خودت وارد مي كني. آزمايش بدي مطمئن تره. ان شاالله خبراي خوش بشنويم 

سلام عزيزم  كاش كه از بيبي چك زودتر از موعد مقرر استفاده نمي كردي اينجوري بيشتر استرس به خودت ...

مرسی عزیزم. ان شاءالله

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....