2777
2789
عنوان

بحث برسر بچه

447 بازدید | 33 پست

دیشب به خاطر دخترم باهم بحثمون شد، اصلا علاقه ای به درس ومشق نداره، غذا خوردن تعطیل، نظم وانظباط تعطیل، ی جورهایی خودش زده به کری واصلا نمیشنوه، سر کلاس یاد نمیگیره یعنی نمیخواد یاد بگیره میاره تو خونه وزیر بار نمیره تا یادش بدم  تکلیف نوشتن که دیگه هیچ، منم تازه زایمان کردم، واقعا وقت وانرژی ندارم با این حال بازهم پیگیرش هستم، ی جورایی لجبازی میکنه با خواهر جدید مشکلی نداره این مشکلات از قبل بوده، دیشب صدام رفت بالا تا یادش دادم، نهایتا باباش گفت آرامشم به هم زدی، نخونه، نخوره به جهنم، منم امروز نزاشتم بره مدرسه البته هنوز خوابه ونمیدونه از وقت مدرسه اش گذشته، باباش که سرسنگین رفت بیرون، میخوام با مدرسه نرفتنش ی ریزه بترسه شاید به خودش بیاد، مشکل اینجاست من راضی نیستم از شرایطش بعد معلم گفته تو جز خوبهای کلاسی، اینم شیر شده میگه خانم راضیه از من، چکار کنم ی ریزه به خودش بیاد امروز، ده سالش هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه با مدرسه نرفتن که گاری درست نمیشه 

عزیزم قبل از خواهرشم لجباز بود یا جدیدا شده این خیلی فرق داره 

اگه بعدش شده که کم کم با محیط جدید ارتباط برقرار میکنه ولی اگه از قبل بوده که اون دیگه فرق میکنه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چیزی های که دوست داره مثل یه اسباب بازی خاص یا یه بازی ..یه مدت ازش بگیر بگو چون دختر ی هستی که حرف گوش نمیدی منم اجازه نمیدم با اونها بازی کنی...من با پسرم اینکار کردم جواب داد..حتی غدای که دوست نداشت درست میکردم اون‌میگفت تو که میدونستی من دوست ندارم چرا درست کردی منم میگفتم تو خیلی کارهای که من دوست ندارم انجام میدی منم مثل تو😁😁😁

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین!🧿🧿💙💙💙💙💙 ️ وزن ۷۰قد ۱۶۳وزن هدف ۶۳💙💙💙💙

فكر كنم كلا نسلشون اين مدلين داداش من از اول دبستان تا الان كه ١٤ سالشه همين بوده و هست هنوز كه هنوزه تكليفاشو مامانم و خواهرم مينويسن امتحانم كه داره اونا ميخونن بعد واسه داداشم تكرار ميكنن يعني اگر مامانم اينا نخوان اصلاااا مدرسه هم نميره! 

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️

سلام مدرسه نرفتن که ابدا تنبیه محسوب نمیشه تازه کیفش کوک میشه که بیشترم خوابیده . بالاخره یه جای قضیه ایراد داره یا واقعا بچتون در حدی که کارش راه بیفته داره میخونه و شما توقع اضافه دارید که نشونه اش اینه که بالاخره نمره و باز خورد درسش خوبه یا معلمشون از این معلمای شل و ول هست که نشونه اش اینه بچه درس نخونه مشقم ننویسه بهش میگه هزار افرین . نکته دیگه این که اصلا فکر نکنید الان با خواهر جدید مشکل نداره اگر سالهای قبل درسخون بوده و امسال اینجور شده قطعا به خاطر بارداری و تولد نوزاد جدید هست قرار نیست بچه اول واکنش عجیب غریبی نشون بده ولی این یه تغییر بزرگ و اساسی در زندگیش هست و دچار به هم ریختگی خط فکریش میشه . و نکته اخر این که اگر از اول دخترتون این جور اخلاقا رو داشته به خاطر این میتونه باشه که همیشه حرف حرف خودش بوده و کار خودشو کرده . در هر حال هر کدوم اینا باشه بدترین مساله اینه که الان بین پدر و مادر و معلم که سه رکن مهم تربیتی بچه هستن ابدا هماهنگی نیست همین باعث میشه به هیج نتیجه ای نرسید خصوصا پدر که اگر با مادر هماهنگ نباشه باعث میشه بچه شیر تر بشه حالا هرچی مادر بخواد داد و بیداد کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه با مدرسه نرفتن که گاری درست نمیشه  عزیزم قبل از خواهرشم لجباز بود یا جدیدا شده این خیلی فرق ...

مشکلات مدرسه از قبل بوده، با معلم جدید که خیلی راحت گرفته بهش وی جورایی بی خیال این شاگرد شده امسال پر رنگ تر شده 

به پدرش بگو تنبیهش کنه.و قاطع باشه.بگو فلان کارو بکنی تنبیهت میکنم.بیشتر تهدید کن.اگه لازم شد تنبیه ...

باباش که دیونست، از ترس اون نصف روز با چشم وابرو باهاش حرف میزنم 

دختر منم کلاس اوله همین مشکل رو دارم اصلا نمی دونم از خنگی به کی رفته این دختر

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
سلام مدرسه نرفتن که ابدا تنبیه محسوب نمیشه تازه کیفش کوک میشه که بیشترم خوابیده . بالاخره یه جای قضی ...

درد من همین هست معلم تا فهمید باردارم گفت خیالت راحت خوبه مشکلی نداره، نمرات چیز دیگه ای هست حرف معلم ی چیز دیگه، بچه دوم هم علتش هست ولی از توجه به این هم کم نزاشتم چه بسا بیشتر هم شده، پدر میگه نخونه، خودش هم میگه معلم راضیه، معلم با نفع خودش حرف میزنه، منم که میخوام پشتش باشم اشتباه میرم، مدرسه رو دوست داره میدونم بفهمه ناراحت میشه تشویق تنبیه تهدید همه کاری باهاش کردیم  هر روز بدتر شد