2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوفتم میشه.. صدبار بیدار میشم از استرس.. باید 12میخوابیدم. 

خو وقتی مطمعن باشی گوشیت بیدارت میکنه،دیگه استرس چی؟

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  
لنا خواخر تواز هارلی خبر داری الان به چیزایی شتیدم جریان چیه تعجب کردم

ن عشقم.. بهشم پیام دادم جواب نداده.. ناراحت شده دگ منم بودم دیگه نمیومدم.. حق داره.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
خو وقتی مطمعن باشی گوشیت بیدارت میکنه،دیگه استرس چی؟

اخه من خوابم سنگین شه صدای زنگ گوشیو نمیشنوم... ولی ازترسم صدبار میپرم از خواب.. دگ دست خودم ک نیست... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ن عشقم.. بهشم پیام دادم جواب نداده.. ناراحت شده دگ منم بودم دیگه نمیومدم.. حق داره..

من کلا ازبیخ وبن خبر نداشتم یعنی ازتعجب شاخ دراوردم شمادیدین عکسایه چتاشونو عجب گربه ای بوده

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

چیشده مگه؟من چن وقته نبودم

عاطی توخبر داری ازماجرایه هارلی

ن قبلا با غلاغ سیاه دعوا کرده بودن همه هم دربارشون تاپیک میزدن اما نمیدونم سرچی چون اینجور چیزا برام مهم نیست چطور مگه؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔
من از فکر و خیال بی پولی شوهرمم عین خرس از ۱۱ خوابید ..البته تاپیک ۲۰۰ تومنی امید به زندگی بهم داد

تاپیک ۲۰۰ تومنی چی بود؟

چرا خووو 

نمیدونم چرا هروقت میخوام صبح زود بیدار شم مغزم ادا و اصول درمیاره

ن قبلا با غلاغ سیاه دعوا کرده بودن همه هم دربارشون تاپیک میزدن اما نمیدونم سرچی چون اینجور چیزا برام ...

والا الان شنیدم اخه هارلی اونجوری نبود چیشد یهو واقعا تعجب کردم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍