2777
2789
عنوان

متهم به آزار و اذیت زنان و بچه ها+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 41 پست
طفلی اون دوتا بچه ک فک کنم تو سال گذشته بودن ک یکیشون چند ماهه بود و یکی دیگه هم ی دختر خوشگل فک کنم ...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

تو شهر ما.که البته نمبگم کجاس.چن ماه پیش همچبن موضوعی پیش اومد.مرده کمین میکرد خونه هرکی که میدونست شبا تنهاس و شوهرش شب کاره میرفت و بهش تجاوز میکرد.متاسفانه بالای ۱۵ مورد بوده تجاوزاش.آخرم گرفتنش.پسر یه آدم خیلی متشخص بود.و راننده آژانس.طفلی پدرش یه عمر آبرو جمع کن آخرش اینجوری

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافق اعدام و این داستانها هم نیستم، ولی گویا همین آقا رو قبلا چندین بار دستگیر کردن و آزاد کردن، وقتی مملکت قانون و رفتار درست نداشته باشه همینه، باید این جور مجرمین و کاملا از نظر روانی بررسی کنن و وقتی متوجه میشن اختلالات روانی دارن ب هیچ وجه اجازه ندن راحت بچرخن تو جامعه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

باورتون نمیشه چه ترسی افتاده بود تو جون مردم.من اومدت بابام شهر دیگه کار میکرد.با مامانم تا صبح استرس داشتیم .خونمونم ویلاییه یعنی فک نکنم اگه میخواس بیاد کارش خیلی راحت بود.

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
آره خداروشکر، ولی امثال اینا کم نیستن

آره متاسفانه.  واقعا حیف که بعضی آدما درک نمیکنن خدا چه مقام و عظمتی به انسان داده و مثل خوک تو لجن میشن

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
یعنی به بچه چن ماهه تجاوز میکنن؟الهی از آسمون سنگ بباره کلا زمین نابودشه

من دوسال پیش ی تصویر دیدم ب بچه 6ماهه تجاوز کرده بودن دروغ نمیگم اگه بگم تا ی هفته عصبی و وحشی بودم ب زمین و زمان میپریدم

من دوسال پیش ی تصویر دیدم ب بچه 6ماهه تجاوز کرده بودن دروغ نمیگم اگه بگم تا ی هفته عصبی و وحشی بودم ...

اخه بدن اون بچه جا نداره که ،وااای خدایا اون بالا داری نگاه میکنی

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

ب نظرم دنیا دیگه خیلی جای قشنگی نیست، تو خیلی از کشورها ب خصوص ژاپن خیلی از دختر ها بین سنین 7تا 12،15سال فیلم های پ و ر ن بازی میکنن