2777
2789
عنوان

فیزیک. کنکور تجربی

1184 بازدید | 15 پست

سلام من تازه میخوام برای کنکور تجربی بخونم با توجه به اینکه زمان کمی مونده و تست های کتاب ها زیادن لطفا اگه کسی میتون راهنماییم کنه چطوری بخونم

چي بگيم من خودم پشت هستم با روزي ده ساعت از مهر شروع كردم الان احساس ميكنم هيچي بلد نيستم واقعا اگه ميتوني همت كني يا علي بگو اغاز كن حرف كسي و هم گوش نكن بخون برو به خدا توكل كن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوبه که مشکلی نیست هنوز زمان زیادی مونده شروع کن ۴ ماهه تموم کن تا دوره کنی

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی منم میخوام بعد از چند سال درس نخوندن پیش دانشگاهی تجربی بخونم و کنکور بدم ولی نمیدونم تو این مدت کوتاه چه کتاب ها و درس هایی بخونم میشه راهنمایی کنی ممنون میشم

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی منم میخوام بعد از چند سال درس نخوندن پیش دانشگاهی تجربی بخونم و کنکور ...

عزیزم شما رشتت چی بوده؟

اگه تجربی بودی و پیش و گذروندی باید بری کتابا رو تهیه کنی و کتاب تست و .. و شروع کنی اگه رشتت چیز دیگه ایه که اول باید پیش و بگذرونی البته اگه ریاضی فیزیک خونده باشی نیازی نیس با پیش ریاضی هم میشه کنکور داد

عزیزم شما رشتت چی بوده؟ اگه تجربی بودی و پیش و گذروندی باید بری کتابا رو تهیه کنی و کتاب تست و .. و ...

نه عزیزم من رشتم تربیت بدنی بود الان دارم میرم پیش تجربی که کنکور تجربی بدم

نه عزیزم من رشتم تربیت بدنی بود الان دارم میرم پیش تجربی که کنکور تجربی بدم

موفق باشی عزیزم انتخاب خوبی کردی خیلی روی زیست تمرکز کن واقعا سرنوشت سازه اگر سوالی داری بپرس بتونم راهنماییت میکنم

موفق باشی عزیزم انتخاب خوبی کردی خیلی روی زیست تمرکز کن واقعا سرنوشت سازه اگر سوالی داری بپرس بتونم ...

مرسی ممنون شما برنامه درسی دارین که بدونم مثلا روزی چند ساعت از چه درسی بخونم

برنامه ثابتی نمیشه برا هر کی تجویز کرد بستگی به این داره که تو چه درسی قوی هستی و تو چ درسی ضعیف ولی تحت هر شرایطی زیست و شیمی خیلی بخون ینی جزوه مطالعه روزانت حتما باید باشن  

چون زمان زیادی گذشته و فرصت محدوده تقریبا هر 2 روز باید یه فصل زیست و بخونی 

سعی کن روزی 13 ساعت درس بخونی تا خودتو ب بقیه برسونی