من دندونپزشکی میرم ازمایشگاه میرم فقط فقط مشکلم امپول زدن به با سن هست ترس وحشتناکی دارم وقتی ام ک مریض میشم فقط مشت مشت قرص میخورم خسته شدم نمیدونم باید چیکار کنم
من بچه بودم عجز و لابه میکردم هنوزم ته دلم میترسم ولی دیگه غرورم نمیذاره ب روخودم بیارم😑
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بچه بودم اصلا نمیترسیدم یادمه راحت میرفتم امپول میزدم ولی یادم نیس ی دفه چم شده
من از بدو تولد مشکل ترس از آمپول داشتم تا الان .هرکاری کردم درست نشد.شوهرم میره ۳تا ۳تا آمپول میزنه خودش رو ابکش میکنه من به جاش تپش قلب میگیرم و. استرس دارم
🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹