2777
2789
عنوان

غلبه ی ترس از آمپول

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 31 پست

من بچه بودم عجز و لابه میکردم هنوزم ته دلم میترسم ولی دیگه غرورم نمیذاره ب روخودم بیارم😑

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم اصلا نمیترسیدم یادمه راحت میرفتم امپول میزدم ولی یادم نیس ی دفه چم شده

من از بدو تولد مشکل ترس از آمپول داشتم تا الان .هرکاری کردم درست نشد.شوهرم میره ۳تا ۳تا آمپول میزنه خودش رو ابکش میکنه من به جاش تپش قلب میگیرم و. استرس دارم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خب منم نمیتونم برم رو تخت بخوابم وااااااااااااای مرحله ی بعدش  

خودت برای خودت بزرگش کردی و ازش هیولا ساختی بهتر نیس با ترست روبرو بشی تو تمام امپولا هم بیحسی میریزن

خدایا شکرت 
من از بدو تولد مشکل ترس از آمپول داشتم تا الان .هرکاری کردم درست نشد.شوهرم میره ۳تا ۳تا آمپول میزنه ...

شوهرم میخواد بره تزریقات یاد بگیره که من نترسم خودش بزنه اما من میدونم بنده خدا الکی میخواد وقت بداره من نمیتونم

من هر وقت مریض میشم هم بد مریض میشم . دکترا تا میخوان دارو بنویسن میگم آمپول ننویسین هاااا . نمیدونم چرا یه نگاه خیلی بدی بهم میکنن🙄

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
خودت برای خودت بزرگش کردی و ازش هیولا ساختی بهتر نیس با ترست روبرو بشی تو تمام امپولا هم بیحسی میریز ...

خیللی سعی کردم حتی میرم امپول میخرم حاضر میکنه اما نمیزنم نمیتونم دست خودم نیس

خیللی سعی کردم حتی میرم امپول میخرم حاضر میکنه اما نمیزنم نمیتونم دست خودم نیس

اگر پیشت بودم کاری میکردم نترسی 

ولی بده کسی برات بزنه مثل دوست یا یه اشنا که بلده که مراعاتت کنه یک بار فقط یکبار مقاوم باش

خدایا شکرت 
شوهرم میخواد بره تزریقات یاد بگیره که من نترسم خودش بزنه اما من میدونم بنده خدا الکی میخواد وقت بدار ...

من که نگذاشتم همسرم تزریقات یاد بگیره وگرنه جنگ جهانی میشه.بدبختم میکنه بخدا😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹