2777
2789
عنوان

غلبه ی ترس از آمپول

2322 بازدید | 31 پست

کیا تابحال موفق شدن به این ترسشون غلبه کنن؟

من دندونپزشکی میرم ازمایشگاه میرم فقط فقط مشکلم امپول زدن به با سن هست ترس وحشتناکی دارم وقتی ام ک مریض میشم فقط مشت مشت قرص میخورم   خسته شدم نمیدونم باید چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اسمش رو که خوندم با دست لرزون دارم برات کامنت میذارم😖😖😖😖غلبه ملبه حالیم نیست😑

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

دقیقا منم همینطورم. با آمپول زدن به دست و آزمایش خون و سرم هیچ مشکلی ندارم .فقط مث مرگ میترسم از آمپول به با سن 😑😑

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
ی دکتری بهم گفت امپول میریزن تو سرم بهت میزنن هیچ فایده ای نداره نمیدونم علمی هس حرفش یا نه؟

الکی گفته .خواسته گولت بزنه 😆

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
شماها هیچکاری برای درمان نکردین؟

لاعلاجه خواهر😢😢😢😢😢هرکاری کردم نشد همیشه بابام منو مثل گوسفند میبرد درمانگاه آمپول بزنم😭😭😭الان ۱۳ساله آمپول نزدم😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
راهش اینه که مدام وقتی مریض میشی امپول بزنی و بعد ترست میریزه من عاشق امپولم 

عاشق کجاش لامصب😒😒😒

لاعلاجه خواهر😢😢😢😢😢هرکاری کردم نشد همیشه بابام منو مثل گوسفند میبرد درمانگاه آمپول بزنم😭😭😭الا ...

من بچه بودم اصلا نمیترسیدم یادمه راحت میرفتم امپول میزدم ولی یادم نیس ی دفه چم شده