2777
2789
عنوان

شیر خشک

145 بازدید | 16 پست

مامانا میشه بیاین راهنمایی کنید

دخترم یک ساله و یک ماهشه میخوام کم کم شروع کنم به شیر خشک دادن حداقل یه وعده توی روز

تا الان فقط شیر خودمو خورده و اصلا شیشه رو نمیگیره امروزم کلی باهاش بازی کردم و تلاش کردم ولی بازم بی فایده بود 

راهکاری هست که به نظرتون؟

چراشیرخشک بدی اگه شیرداری

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراشیرخشک بدی اگه شیرداری

آخه خیلی وقتا یه کاری پیش میاد باید خودم تنهایی برم طفلیو نمیتونم ببرم با خودم 

مثلا یه روز ساعت هفت صبح باید میرفتم بانک مجبور شدم به مامانم بگم بیاد پیشم ولی بدونه شیر موند اون چند ساعتو

خوب گفتی یه سال وهشت ماهشه درسته خوب غذامگه نمیخوره اب ابمیوه تاشمابیادببین من دخترم شیرخشکی بوداون الان تازه بخوره مزه شیرومیفهمه اصلا نمی خوره 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

خوب بچه یک سال و یک ماهه چند ساعت شیرتو نخوره مشکلی پیش نمیاد که یه سریا این سن از شیرخشک میگیرن تو میخوای تازه شروع کنی

اگه حساسیت نداره شیر پاستوریزه با فنجون بدن بهش ساعتایی که نیستیو

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

اوه دیره برای شیشه گرفتن تو لیوانای مخصوص بهش شیر بده 

شیرشو با نبات شیرین کن یا گلاب بریز یا شیر کاکائو کن تا کم کم خوشش بیاد و بخوره

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

من بنا به دلایلی باید از شیرخودم میگرفتمش بنابراین کم کم عادت کرد با نی و لیوان شروع کردم وباشیرکاکایو و مزه ایی که دوس داشت بعد به شیشه به سختی عادت کرد.الان دیگه وقت شیرخشک نیست عزیزم همون شیر گاو باز رو میتوانی خوووب بجوشونی بدی بخوره...از شیر پاستوریزه بهتره

من با اين شيرهاي پاكتي كه ني داره بچمو به شير پاستوريزه عادت دادم بعدم از شير گرفتمش حدود يك سال و نيمگي 

ولي شبر خشك اصلااااا نميخورد 

از يك سال و نه ماهگي بهش شير خشك دادم اونم به اين روش كه اول با شير  پاستوريزه قاطي ميكردم (مقدار شيرخشك كمتر از شير پاستوريزه بود) بعد يواش يواش شيرخشكو زياد كردم ، پاستوريزه رو كم تا اينكه فقط ديگه شير خشك ميدم بهش به خاطر وزن دهي بيشتري كه داره . دكترش گفت اين كارو بكن كه به طعم شير خشك عادت كنه