2777
2789
عنوان

تبادل نظر

83 بازدید | 10 پست

سلام.بخاطر مشكل مادي كه داشتيم،همسرم گفت طلاهايي كه همشو خودش بِه مناسبتهاي مختلف بهم هديه داده بفروشم.اولش خيلي ناراحت شدم، باخودم گفتم خيلي بهم هديه ميده حالا اوناييرو هم كه سر عقد و پاگشا و ...بهم داده ميخواد كه بفروشم اما چون زندگيم برام مهمتر بود فروختم،بهشم گفتم همشو بفروشم؟ گفت اره.بعد فروش واسم قيافه گرفته و منت گذاشته و بهم ميگه اون يدونه رو نميفروختي تو كه ميدونستي اونو با عشق برات انتخاب كردم،بدبختتر از منم ادم هست تو اين دنياااا😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا با خودش درگیره 

جای تشکرشه!

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

میگفتی دقیقا دل کندن از اون برام سخت تر از بقیه بود ولی طلا که سهله من واسه خنده تو دنیا رو میدم اینجوری گولش میزنی  تو دلشم کلی ذوق میکنه چقدر زنم دوستم داره واون با همین توهم تو دنیای خودش رها میکنی در حالی که میدونی این یک چشمه از مکر زنانه است

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

متاسفانه وقتي يه فكر منفي اينطوري مياد تو ذهنش من هرچي ميگم اصلا حرفمو باور نميكنه ميگه كه تو الان كه من اين حرف رو گفتم داري اين جوابو ميدي،خيليي لجبازه و بدبين

حتما حرفي كه شما گفتي رو بهش ميگم اميدوارم حرفمو باور كنه ، چون واقعا هم همينطور بوده، من هميشه ثوابم كباب ميشه😞ممنونم از راهنمايي خوبتون غم نبينين🌹

من بودم با همون پولا میرفتم مغازه همونو میخریدم تا حالش جا بیاد 😐😐😐😐😐😐

اون موقع هم يه بحث ديگه راه ميوفتاد،من واقعا تحمل جروبحثرو ندارم ، بيشتر اوقات بااينكه ميدونم مقصر من نيستم با يه عذر خواهي تمومش ميكنم،هرچند ميدونم گاهي اشتباهه اين كار