2777
2789
عنوان

چه مهارتی؟؟؟+ عکس

312 بازدید | 15 پست

دوستان کسی می دونه این تمرین برای تقویت چه مهارتی ست؟ من حدس می زنم برای تقویت فعالیت هر دو نیمکره مغز در آن واحده. شما اطلاع دقیق و درستی دارید؟ 

تقویت مهارت آروم یه جا نشستن و دست از سر کچل مادر برداشتن که بنده خدا بتونه یه دقیقه بشینه یه چای بخوره!!!!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصد رو پیدا کن .

نه. بایدانگشت هر دو تا دستشو بذاره رو بمب. همزمان به دو جهت مختلف از رو خط حرکت بده. چون مسیرا متفاوته در واقع داره با هر دستش همزمان کار متفاوتی انجام میده

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
🤣🤣🤣🤣🤣 نبابا. سر این من بدتر کچل شدم. 

میدونم    

پسر منم هر اسباب بازی یا سوژه جدیدی دستش میرسه همش میگه مامان ببین مامان ببین مامان ببین مامان ببین !

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نمی دونم. هرچی هست که دختر من نتونست انجام بده. 

بگو با سرعت خیلی کم انجام بده و سانتی متر به سانتی متر جلو بره بعد از چند بار یواش یواش مهارتش رو کسب میکنه

ممنونم. شما می دونید برای تمرین بیشتر چکار باید کرد؟ چطور تقویت کنیم این رو؟ 

تمرین زیاد

و اینکه میتونید اول از یه دست استفاده کنید تا تقویت بشه،اکثرا راست دست هستند و سمت چپ حرکتش کندتره،اوا اونو تقویت کنید،بعد برید سراغ همزمان باهم

خیلی خوبه،بچه تون چند سالشه؟

حرکات ریز دست بچه رو تقویت میکنه و مداد دست گرفتنش خوب و حرفه ای میشه

این یه مشکل بزرگ تو کلاس اولیهاست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐