2777
2789
عنوان

گوش درد نوزاد

518 بازدید | 6 پست

سلام خانوما کمک

نوزادم 70 روزشه سه روزه گوشش درد میکنه سرشو اینور اونور میکنه جیغ میزنه.مادرم گفت خیلی کم ویکس بزن پشت گوشش. زدم خوب شد ولی الان اینترنت خوندم نوشته ممنوعه برای بچه زیر دو سال!نوشته باعث مشکل تنفسی میشه. وای میترسم کاش نمیزدم. چیکار کنم کسی زده تا حالا و نوزادش بی مشکل باشه؟

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

ما چهارتا نوه داریم هرچهارناشونم مامانم ویکس میزد خیلی کم بعد در گوششون اروم لالایی میخوند که نفسش که گرمه بخوره به ویکس وگرم بشه و بچه اروم میشد ومیخوابید 

تا خدا با من است زمانه با من است .

بردار ببر کتر درد گوش رو باید زود معالجه کنی خدای نکرده پرده گوشش و شنواییش آسیب می بینه. به نظرم زودتر حتی الان برش د ار ببر دکتر.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شده اخه

خوب فردا ببرش گوش شوخی بردار نیست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله