2777
2789
عنوان

بچه ها بريدم نميدونم چيكار كنم😞😞

241 بازدید | 23 پست

سلام من ٣ سال قبل با يكي دوست شدم كه ٢ ماه طول كشيد توي اين ٢ ماه فهميدم كه بچگي كردم و تموم كردم ولي اون آقا دست بر نداشت و رفت با مامانم حرف زد هرروز با مامانم حرف ميزد و درد و دل ميكرد كه من خيلي دوسش دارم و از اين حرفا . مامانم خيلي آدم احساسي هست و خيلي منو تحت فشار قرار داد كه دوباره بهش شانس بدم اينم بگم مامانم بخاطر اينكه قصد اون آقا جدي بود اين خواسته رو ازم داشت من واقعا تحت فشار مامانم بودم و به اجبار بهش فرصت دادم ولي الان واقعا نميتونم بعضي وقتا ميگم عيبي نداره آدم خوبيه ولي بعضي وقتا اصلا نميتونم تحملش كنم از طرفي ام مامانم مريضه و اونو عين پسرش دوس داره من نميدونم چطوري تموم كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اگه وقت گذاشتی براش و بازم حسی بهش نداری

و اون اقا همچنان مزاحم میشه

شماره پدر اون اقا رو ازش بگیر خودت زنگ بزن بگوو بیاا پسرت ببر جوابم منفی مزاحم من و خانواده نشه

نمی دونم اینجور ادما که انقدر دنبال یه دختر می افتند فارشون چی خوب اگه می خواست همون موقع جواب رد نمیداد

واقعا اگه وقت گذاشتی براش و بازم حسی بهش نداری و اون اقا همچنان مزاحم میشه شماره پدر اون اقا رو از ...

باباشم زنگ زده بود به مامانم و ميگفت كه هرچي بخواد به اسمش ميزنيم هركاري بخواد ميكنيم وضع ماليشون خيلي خوبه 

عزیزم ولی به عنوان یه خواهر بهت میگم تو این دوره زمونه همون کار درس مهمه قیافه و تیپ مال دیگرانه اینو همیشه به خاطرت بسپر وقتی وارد زندگی میشی میفهمی تیپ و قیافه خوشبختی نمیاره مهم اینه که انسان باشه

عزیزم ولی به عنوان یه خواهر بهت میگم تو این دوره زمونه همون کار درس مهمه قیافه و تیپ مال دیگرانه این ...

مرسي واقعا . اينم بگم خيليم شلخته و اينا نيست خيليا كه ميشناسن ميگن قيافش خوبه ولي به دل من نميشينه اگه تا الانم موندم چون پشتكارش خيلي بالاس و واقعا آينده داره