2777
2789

چنتا مدل رو گذاشتم تا قبل عید کلی مدل میزارم که شما میتونین بهترین مدلارو بدوزین و الکی پول خرید ندین😊فقط صبور باشید مدلها گذاشته میشن همچنین میتونین کلمه style رو سرچ کنید و مدلهای قبلیو ببینین....کلمه دکوراسیون واسه دکور خونس.....و...راستی پست اخر ایده های خوشمزه س همین الان گذاشتم....قراره کلی ست مادر دختری و زنو شوهری هم بزاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای عزیزم مرسیییی

من خیاطی میکنم میخوام برا عیدم چندتا کت و مانتو بدوزم واس خودم هرررچی دنبال مدل میگرذم چیزای جالب گیرم نمیاد

مرررسی

همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍

پارچه بینهایت گرون شده

دستمزد خیاط هم که نگو

حداقل اونایی که تولیدی دارن یه کم ارزونتر میخرن پارچه و ارزونتر درمیاد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
پارچه بینهایت گرون شده دستمزد خیاط هم که نگو حداقل اونایی که تولیدی دارن یه کم ارزونتر میخرن پارچه ...

ولی اماده ها چیز خاص و تک خیلی بالاس نهایتا این ایده هارو اگه بدوزی مطمئنی تکی چون همشون برندن