2777
2789
عنوان

تلافی کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 72 پست
وای نکن اینکار شوهرتو به کشتن میدی شاید حساسیت داشته باشه به اون قرص اینکارو هیچوقت نکن

نبابا فک نکنم کسی با اینچیزا بمیره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازونجایی که همسرت این کارو برای گرفتن حال تو نمیکنه پس توام انجام بدی حالش گرفته نمیشه شاید خوشحالم بشه که اخش رف با گوشی دست از سرم برداشت

کاش بتونین با آرامش و صحبت منطقی حل کنین....

یه هفتس از حرص سر درد گرفتم نمیتونم بخوابم

کارایی روکه گفتم انجام بده باخیال راحت بگیربخواب.من یه بارتوغذا اونقدرفلفل ریختم شامشوخورد خوابید منم خوابیدم بیدارشدم دیدم بیهوش شده فلفل معده شو ازکارانداخته بود 😁😁😁تا خودصب نگهداری کردم خوب شد دیگه حوصله کارای شیطنتی روندارم.الان هرچی بگه میگم چشم

خدایا شکرت 😍😍😘😘
ازونجایی که همسرت این کارو برای گرفتن حال تو نمیکنه پس توام انجام بدی حالش گرفته نمیشه شاید خوشحالم ...

نفهم شده اصن زبون ادم دیگه متوجه نمیشه😞😞😞

کارایی روکه گفتم انجام بده باخیال راحت بگیربخواب.من یه بارتوغذا اونقدرفلفل ریختم شامشوخورد خوابید من ...

کارات خیلی باحال بووود 

نفهم شده اصن زبون ادم دیگه متوجه نمیشه😞😞😞

واااا   جل الخالق پس یه مدت کاری به کارش نداشته باش...من خیلی سعی میکنم حرص بدم اما باور کن نمیخورن مردا. اینجوری که ما حرص میخوریم اونا اذیت نمیشن. حرصش میدم حرص نمیخوره بیشتر حرص میخورم. بیخیال شدم دیگه   کلا صحبت منطقی بیشتر جواب میده.

واااا     جل الخالق پس یه مدت کاری به کارش نداشته باش...من خیلی سعی میکنم حرص بدم اما باور ...

دقیقا تو عمرم اندازه این یه هفته حرص نخوردم اصن دیوونه شدم اصن نمیدونم چه مرگش شده میدونه کاراش اشتباهه بازم داره ادامه میده انگار اختیار نداره

دقیقا تو عمرم اندازه این یه هفته حرص نخوردم اصن دیوونه شدم اصن نمیدونم چه مرگش شده میدونه کاراش اشتب ...

اقایون همیشه بچن. من سه نسل بابابزرگم بابام و داداشمو میبینم که رفتارشون عینه همه و حرص میدن گاهی  

شیطنت کن که خالی شی اما کار خطرناکی نکن قرص نده غذاشو خیلی تند کن وسیله هاشو قایم کن فک کنه گم کرده بعد کلافه شه دنبالش بگرده اما خراب نکن.

حد تعادلو رعایت کن