2777
2789

من باشم حال میکنم. چون همسرم اجازه نمیده برم پیش خانوادم وقتی هم قهر باشم از فرصت استفاده میکنم و میرم چون میدونم زنگ نمیزنه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای قهر نکن😒بد دوره زمونه ای شده بچسب ب شوهر و زندگیت پاشو زنگ بزن

خیلی از دستش ناراحتم و واقعا مقصر بود الانم تماس بگیرم دست پیش میگیره تاحالا پیش نیومده این مدت طولانی قهر باشیم خیلیییی سنگ دله

خیلی از دستش ناراحتم و واقعا مقصر بود الانم تماس بگیرم دست پیش میگیره تاحالا پیش نیومده این مدت طولا ...

خب میدونی شاید زیاد قهر کردین بعدم لفطش دادین یه جوری لجوج شده ولی شما پا پیش بذار نذار قهرتون زیاد بشه بخدا برای خودت نیگم اعصابت داغون میشه

منم اول سر چیزایه بیخودی قهر میکردم ولی الان که مخم یکم تکون خورده بهتر شدم سر چیز الکی قهر نمیکنم این فاصله آیم که بین خودت شوهرت بوجود اوردی یکی پیدا میش پرش میکنه خواهرانه بهت میگم سر چیز الکی قهر نکن شوهرتم ول نکن

خب میدونی شاید زیاد قهر کردین بعدم لفطش دادین یه جوری لجوج شده ولی شما پا پیش بذار نذار قهرتون زیاد ...

بخدا از بس داغونم دیروز رفتم دکتر قرص ارامبخش بهم داد خیلی بی چشموروه اصلا دلم نمیاره پا پیش بزارم از بس دلمو شکونده الانم مثه یه جنازه افتادم گوشه خونه

منم اول سر چیزایه بیخودی قهر میکردم ولی الان که مخم یکم تکون خورده بهتر شدم سر چیز الکی قهر نمیکنم ا ...

من اهل فهر نیستم اونه قهر میکنه اون شب به خاطر یه جریان مسخره قهر کردو وسیله هاشو‌جمع کرد و رفت سمت شهری که منتقل شده

بخدا از بس داغونم دیروز رفتم دکتر قرص ارامبخش بهم داد خیلی بی چشموروه اصلا دلم نمیاره پا پیش بزارم ا ...

وای تورو خدا قرص نخور عوارض داره خواهر من

نباز خودتو پاشو ب خودت برس

از دست شوهرت هوووف

من اهل فهر نیستم اونه قهر میکنه اون شب به خاطر یه جریان مسخره قهر کردو وسیله هاشو‌جمع کرد و رفت سمت ...

ببخشید جریانو نفهمیدم مقصر اونه

بیخیال باش درس میش ولی پیشقدم نشو تا حالا ندیدم مرد قهر کنه

وای تورو خدا قرص نخور عوارض داره خواهر من نباز خودتو پاشو ب خودت برس از دست شوهرت هوووف

خیلی دلم شکسته ازش من در حقش مخصوصا این مدت خیلی خووب بودم اما نباید اینجوری با من رفتار میکرد اصلا واسش مهم نیست این چند روز رفته و فک کنه که زنم تنهاس و ممکنه بلایی سرش بیاد البته مامانم پیشمه اما بازم دلیل نمیشه اینطوری  کنار بیاد

خیلی دلم شکسته ازش من در حقش مخصوصا این مدت خیلی خووب بودم اما نباید اینجوری با من رفتار میکرد اصلا ...

چی بگم والا ولی بیا این بار شما برای بهبود حال خودتو زندگیت زنگ بزن بهش