الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اول سر چیزایه بیخودی قهر میکردم ولی الان که مخم یکم تکون خورده بهتر شدم سر چیز الکی قهر نمیکنم این فاصله آیم که بین خودت شوهرت بوجود اوردی یکی پیدا میش پرش میکنه خواهرانه بهت میگم سر چیز الکی قهر نکن شوهرتم ول نکن
خب میدونی شاید زیاد قهر کردین بعدم لفطش دادین یه جوری لجوج شده ولی شما پا پیش بذار نذار قهرتون زیاد ...
بخدا از بس داغونم دیروز رفتم دکتر قرص ارامبخش بهم داد خیلی بی چشموروه اصلا دلم نمیاره پا پیش بزارم از بس دلمو شکونده الانم مثه یه جنازه افتادم گوشه خونه
وای تورو خدا قرص نخور عوارض داره خواهر من نباز خودتو پاشو ب خودت برس از دست شوهرت هوووف
خیلی دلم شکسته ازش من در حقش مخصوصا این مدت خیلی خووب بودم اما نباید اینجوری با من رفتار میکرد اصلا واسش مهم نیست این چند روز رفته و فک کنه که زنم تنهاس و ممکنه بلایی سرش بیاد البته مامانم پیشمه اما بازم دلیل نمیشه اینطوری کنار بیاد