2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری و گروه خون منفی

2496 بازدید | 28 پست

سلام من هفته قبل که داخل پونزده هفته بودم خونریزی داشتم، دکتر شیاف داد استفاده کردم و بعد از دو روز خداروشکر قطع شد،امروز تو اینترنت دیدم نوشته بود اگه گروه خونی خودتون منفیه و شوهرتون مثبت و در بارداری خونریزی کردین باید آمپول رگام بزنین، ولی نه تو بیمارستان و نه دکترم هیچکدوم اینو بهم نگفتن و آمپول ندادن، شما اطلاعی از این موضوع دارین؟

احتمالا موقع زایمانتون میزنن چون زن داداش منم که هماتوم داشت و خونریزی کرده بود و گروه خونیشم منفی بودش موقع زایمانش تو پرونده براش نوشته بودن که امپول رگام بزنه موقع زایمان تزریق کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا موقع زایمانتون میزنن چون زن داداش منم که هماتوم داشت و خونریزی کرده بود و گروه خونیشم منفی ب ...

اره اینو میدونم، باید یدونه هفته ۲۸ بزنم، یدونه هم بعد از زایمان، ولی نوشته بود بخاطر خونریزی هم باید زد😕

عزیزم امپول رگام ربطی به خونریزی نداره 

من زدم 

وقتی گروه خونی مادر منفی باشه و پدر مثبت واسه جنین ناسازگاری خونی بوجود میاد واسه همین مادر باید تو هفت ماهگی بایدامپول رگام بزنه بعد از زایمانم باید امپول رگام بزنه تو بیمارستان اگه امپول رگام نزنی واسه بچه دوم به مشکل میخوری

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

عزیزم من شنیدم بالای 6 ماه باشی باید بزنی 

نگران نباش

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
احتمالا موقع زایمانتون میزنن چون زن داداش منم که هماتوم داشت و خونریزی کرده بود و گروه خونیشم منفی ب ...

فكر كنم بستكي به گروه خون داره 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
عزیزم آمپول رگام باید هفته ۲۵ به بالا زد، ولی اگر خونریزی ات قطع نشه باید برنی، خاله من هفته ۱۴ زد خ ...

اره اینو میدونم، من خونریزیم و بعدش لکه بینیم کلا سه روز طول کشید، دکترم هم چیزی نگفت😕

اره اینو میدونم، من خونریزیم و بعدش لکه بینیم کلا سه روز طول کشید، دکترم هم چیزی نگفت😕

عزیزم حالا  که قطع شده ،اگر ادامه دار بود باز برو دکتر سوال کن ، خیلی ها میگن واسه لکه بینی نیست واسه سقط آمپول رگام، ولی خاله من بچه اش با همین آمپول موند در صورتی که خونریزی اش در حد لخته بود نه لکه بینی