2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری و گروه خون منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 28 پست

عزیزم منم گروه خونی ام منفی و شوهرم مثبته ماه هفتم امپول رگام زدم موقع زایمان هم گروه خونی پسرم و گرفتن چون مثبت بود باز امپول زدن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم که تو پرونده ام نوشته بود میدونه، تو بیمارستانم ازم پرسیدن، ولی هیچکدوم آمپول ندادن

امپول نمیدن خودت باید بخری ببری دکترت واست بزنه ایندفعه رفتی حتما بگو بهش که گروه خونت منفیه و همسرت مثبت چون اگه نزنی موقع بچه دوم مشکل ایجاد میشه و امکان اینکه بچه دوم تو شکم چیزیش بشه هست

البته اگه بچه اولت گروه خونی شمارو بگیره یعنی منفی بشه گروه خونش نیاز به امپول رگام تو بیمارستان نیست ولی اگه مثبت بشه گروه خونی پدرشو بگیره باید بزنی

من پسرم که بدنیا اومد فورا گروه خونیشو چک کردن مثبت بود موقع ترخیص امپول رگام تزریق کرده بودن 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
امپول نمیدن خودت باید بخری ببری دکترت واست بزنه ایندفعه رفتی حتما بگو بهش که گروه خونت منفیه و همسرت ...

آهان باشه عزیزم ممنون از راهنماییت، عصر زنگ میزنم مطب میپرسم

اره اینو میدونم، باید یدونه هفته ۲۸ بزنم، یدونه هم بعد از زایمان، ولی نوشته بود بخاطر خونریزی هم بای ...

اره عزیزم باید بزنی هنوز دیر نیست منم منفیم منم خونریزی کردم سه ماهگی دکترم داد باید یاداوربشی به دکترت شاید حواسش نبوده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

گلم حتما ب دکترت یاداوری کن...من موقعی ک برام پرونده تشکیل داد منشی دکتره ک خودش ماما بود وقتی فهمید گروه خونیم منفیه و شوهرم مثبت گفت ماه هفت باید رگام بزنی ولی گر افتادی رو خونریزی بازم باید بزنی ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
گلم حتما ب دکترت یاداوری کن...من موقعی ک برام پرونده تشکیل داد منشی دکتره ک خودش ماما بود وقتی فهمید ...

خدا لعنتشون کنه، هیچکدوم به من نگفتن، تو پرونده ام نوشته😤😤😤

وای این قضیه مال جمعه دو هفته پیشه، دیر نشده؟😫😫😫😫

استرس نگیر عزیزم...چیزی نمیشه فک نکنم دیر باشه.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
خدا لعنتشون کنه، هیچکدوم به من نگفتن، تو پرونده ام نوشته😤😤😤

خیلی بعضی وقتا سر سری میگیرن ...

من دکترم ک قبلا میرفتم پیشش انقد با عجله ازمایشا رو نگاه میکرد نمیدید اونوچیزی رو ک میخواست پیدا کنه😕

میگفت کووووش کجااااس ...من دستمو میزاشتم روش میگفتم ایتاهاش😂

خیلی بعضی وقتا سر سری میگیرن ... من دکترم ک قبلا میرفتم پیشش انقد با عجله ازمایشا رو نگاه میکرد نمی ...

😐😐😐😐😐 دکتر منم خیلی سریع جواب آزمایشارو میبینه، همه اش شک میکنم که درست تشخیص میده یا نه😐

😐😐😐😐😐 دکتر منم خیلی سریع جواب آزمایشارو میبینه، همه اش شک میکنم که درست تشخیص میده یا نه😐

بخدا منم میترسم خیلی وقتا ک درست ندیده باشن...

یا چن تایی میفرستن داخل ادم راحت نیس .یا زود همه چیو ماس مالی میکنن ...حالا خوبه مطبشون میرم عاقبت بخیرا یکم وقت نمیزارن واسه مریضشون

بخدا منم میترسم خیلی وقتا ک درست ندیده باشن... یا چن تایی میفرستن داخل ادم راحت نیس .یا زود همه چیو ...

دقیقا، شانس من مریضای دیگه که میرن تو مطب هرکدوم یه ربع بیست دقیقه اون تو می مونن، ولی کار من پنج دقیقه ای تموم میشه😐تصمیم گرفتم دیگه برم درمانگاه، هر سری مطب میرم چهل تومن میدم آخرشم اینطوری😐دیگه میرم درمانگاه چهار تومن میدم