2777
2789

تى ار ايكس

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقشم دارم...خدا میدونه چقد با ورزش حالم خوبه.. تو  هم داری بابا....تنبلی نکن

من ایروبیک دوس دارم که ازخونمون دوره

بدنسازی نزدیکمونه که اونودوس ندارم

50-60تومن دادم بدنسازی کلش5جلسه هم نرفتم سوختم دیگه نمیرم

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

تی ار ایکس عضله سازی میکنه و زانورو داغون میکنه من خودم میرفتم دیدم زانوم درد میکنه نرفتم دیگه 

دوستامم گفتن زانوشون درد میکنه 

فیتم که اگه ول کنی صدبرابرش برمیگرده 

اگه ول نمیکنی برو خوبه 

من خودم قدرت تی ار ایکسو نداشتم کبود میشدم 

من میخواستم برم تی ار یکس مربی ام گفت باید دوماه بدنسازی کار کنی بعد تی آر یکس

من مچ دست راستم  ضعیفه میتونم تی ار ایکس کار کنم 

قبلا جراحی داشته مچ دستم 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چرا

زودتر  جواب ميگيرى و بعد با فيتنس تثبيتش ميكنى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....